To νέο trailer του The Walking Dead: World Beyond έχει μια αύρα από "The Last of Us"

Το τέλος του κόσμου είναι η αρχή του δικού τους
28 Ιουλίου 2020 10:42
To νέο trailer του The Walking Dead: World Beyond έχει μια αύρα από "The Last of Us"

Εν μέσω της Comic-Con At Home, το franchise του The Walking Dead δε θα μπορούσε να απουσιάζει ειδικά όταν βρίσκεται σε μια φάση αναγέννησης και επέκτασης με νέες σειρές και τηλεταινίες. Έτσι, ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το "World Beyond" την ολοκαίνουργια τρίτη συνολικά σειρά του σύμπαντος του Robert Kirkman, η οποία υπόσχεται να μας μεταφέρει στην ζόμπι αποκάλυψη μέσα από μια εντελώς διαφορετική ματιά.

Και όπως μαρτυρά το νέο trailer του The Walking Dead: World Beyond, η νέα γενιά των επιζώντων, αυτών δηλαδή που γεννήθηκαν εν μέσω της αποκάλυψης, είναι έτοιμη να συγκρουστεί με το "έξω" και το άγνωστο και να προσαρμοστεί στον νέο αυτόν κόσμο. Ερχόμενο σε αντίθεση με τα TWD και Fear TWD, το World Beyond θέλει να δώσει μια σπίθα ελπίδας σε αυτόν τον ασυγχώρητο κόσμο που κατέλαβαν τα ζόμπια και σίγουρα οι έφηβοι ήρωές του μπορούν να την ανάψουν. 

Τη δημιουργία του World Beyond ανέλαβαν ο επικεφαλής του The Walking Dead franchise, Scott M. Gimple και o showrunner, Matthew Negrete. Πρωταγωνιστούν κυρίως πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί όπως οι Annet MehendruAlexa MansourAliyah RoyaleHal Cumpston, μαζί με τους Nicolas Cantu, Julia Ormond και Nico Tortorella

To The Walking Dead: World Beyond θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του AMC.