The Walking Dead: World Beyond | Αποκαλύφθηκε η τρίτη σειρά του franchise (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα καταφθάσει το 2020
25 Νοεμβρίου 2019 08:29
The Walking Dead: World Beyond | Αποκαλύφθηκε η τρίτη σειρά του franchise (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τα “The Walking Dead” και “Fear the Walking Dead” το AMC ανακοίνωσε την τρίτη σειρά του franchise ονόματι The Walking Dead: World Beyond. Μαζί με αυτή την αποκάλυψη είδαμε και ένα μικρό teaser trailer με διάφορα πλάνα από το τηλεοπτικό σόου.

Γνωρίζαμε πως υπάρχει και τρίτη σειρά στο σύμπαν του The Walking Dead εδώ και πολλούς μήνες, αλλά τώρα έχουμε τα πρώτα πλάνα και γίνεται γνωστό τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τα ζόμπι δε θα μπορούσαν να λείπουν όπως είναι προφανές, ωστόσο, φαίνεται πως η κοινωνία σιγά σιγά έχει αρχίσει να φτιάχνεται σωστά, αλλά τα πράγματα δεν κυλούν πάντα ομαλότατα.

Το cast του The Walking Dead: World Beyond πλαισιώνουν οι: Aliyah Royale, Alexa Mansour, Nicolas Cantu και Hal Cumpston. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η σειρά θα εξιστορεί την ιστορία νέων χαρακτήρων που έχουν μεγαλώσει κατά τη διάρκεια που υπήρχαν τα ζόμπι και όχι πριν το συμβάν. Τέλος, μάθαμε και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου και θα ονομάζεται “Brave”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve been working with a lot of talented people to bring you a brand new world of the Walking Dead. Here we go.

A post shared by Scott Milhouse Gimple (@scottmgimple) on Nov 24, 2019 at 5:45pm PST

Το The Walking Dead: World Beyond αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.