The Walking Dead: Πρώτο trailer για την τρίτη σειρά με τους έφηβους επιζώντες

Μια άλλη πλευρά της ζόμπι-αποκάλυψης αποκαλύπτεται!
06 Οκτωβρίου 2019 17:28
The Walking Dead: Πρώτο trailer για την τρίτη σειρά με τους έφηβους επιζώντες

Το AMC στο πλαίσιο της NYCC 2019 έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer στην -ακόμα ατιτλοφόρητη- τρίτη σειρά του The Walking Dead Universe. Μόλις πριν μερικά 24 ωρα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσα από φωτογραφίες αλλά το trailer δίνει μια χορταστική ματιά σε αυτή την διαφορετική πλευρά της ζόμπι-Αποκάλυψης.

Εκεί όπου θα συναντήσουμε την πρώτη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον αδυσώπητο κόσμο αυτό, αλλά μεσα στη φροντίδα και την ασφάλεια των τείχων της πόλης τους. Οι εφηβικές τους ανησυχίες και η δίψα για ανακάλυψη θα τους ωθήσουν στν έξω κόσμο και εκεί είναι που θα αλλάξουν μια για πάντα, όπως προδίδει το trailer που θα δείτε παρακάτω.

Στο cast της νέας σειράς του TWD πρωταγωνιστούν οι: Aliyah Royale (The Red Line), Alexa Mansour (Unfriended: Dark Web), Annet Mahendru (The Americans), Nicolas Cantu (The Amazon World of Gumball), Hal Cumpston (Bilched) και Nico Tortorella (Younger). Την παραγωγή και το σενάριο ανέλαβαν οι Scott M. Gimple και Matt Negrete

Η νέα, τρίτη, σειρά του The Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020 στο AMC.