Το "The Boys" ανανεώθηκε για 3η σεζόν - Δείτε μια νέα "WTF" σκηνή από την 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το κυνήγι με τους "Supes" θα συνεχιστεί
26 Ιουλίου 2020 20:38
Το "The Boys" ανανεώθηκε για 3η σεζόν - Δείτε μια νέα "WTF" σκηνή από την 2η σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμφίβολα το The Boys δεν μπορούσε να λείπει από την φετινή Comic Con At Home με ένα απολαυστικό -σπιτικό- panel. Εκεί όπου σύσσωμο το cast εμφανίστηκε για περίπου μια ώρα για να συζητήσει για την επερχόμενη 2η σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο αλλά και να δώσει μια νέα ματιά σε αυτή.

Μέσα από ένα ειδικό clip αποκαλύφθηκε μια ολόκληρη σκηνή από τη 2η σεζόν όπου τα τσακάλια "Boys" έχουν μια συνάντηση με τον The Deep από τους "Supes". Ο Deep τους περικυκλώνει με καρχαρίες, ανεβαίνει πάνω σε μια φάλαινα για να τους εμποδίσει αλλά ο Billy του Karl Urban έχει φυσικά διαφορετικά σχέδια, ειδικά όταν του πουλάνε τσαμπουκά. 

Σα να μην έφτανε αυτό έγινε γνωστό -κάπως αναμενόμενα- πώς το The Boys θα συνεχίσει για 3η σεζόν στο Amazon Prime Video. Ήδη πριν καν προβληθεί η δεύτερη σεζόν, έχει ξεκινήσει η παραγωγή να εργάζεται στην επόμενη, με τον showrunner και δημιουργό, Eric Kripke να δηλώνει:

Οι σεναριογράφοι και εγώ δουλεύουμε σκληρά πάνω στη νέα σεζόν και μαζευόμαστε σε ένα ψηφιακό δωμάτιο των σεναριογράφων και λυπάμαι που θα το πω αυτό, αλλά ο πραγματικός κόσμος μας έχει δώσει πάρα πολύ υλικό. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στις αρχές του 2021, όμως αυτό εξαρτάται από τον μικροσκοπικό ιό. 

Ακόμη ενόψει της νέας σεζόν θα κάνει ντεμπούτο και το ειδικό aftershow με τίτλο "Prime Rewind: Inside The Boys, το οποίο θα παρουσιάζει η Aisha Tyler (Archer) και μαζί με το cast και τους συντελεστές θα αναλύουν και θα κουβεντιάζουν τα όσα διαδραματίζονται σε κάθε επεισόδιο. 

Η 2η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, μέσα από το Amazon Prime Video, με τριπλό επεισόδιο και έπειτα θα προβάλλει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα.