Το Lovecraft Country αποκαλύπτεται με ένα trailer που προκαλεί ρίγος

Πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου για τη νέα σειρά τρόμου του HBO
25 Ιουλίου 2020 08:29
Το Lovecraft Country αποκαλύπτεται με ένα trailer που προκαλεί ρίγος

Στο πλαίσιο της Comic-Con At Home, το HBO έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας άκρως αναμενόμενης horror σειράς, Lovecraft Country, σε παραγωγή των Jordan Peele (Get Out, Us) και J.J. Abrams (Cloverfield). Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα του Matt Ruff, το trailer αποκαλύπτει ένα ταξίδι αναζήτησης γεμάτο με μυστήριο, σκοτεινά μυστικά, απόκοσμες συναντήσεις και... τον ίδιο τον Cthulhu; Καλύτερα να δείτε αμέσως το trailer. 

Πρωταγωνιστεί ο Atticus Freeman, η φίλη του, Letitia, και ο θείος του George σε ένα ταξίδι αναζήτησης για τον χαμένο πατέρα του, από τη μια άκρη της Αμερικής στην άλλη, τη δεκαετία του '50. Σύντομα το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε εφιάλτης αφού θα πρέπει να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τα εμπόδια του ρατσισμού και των τεράτων βγαλμένων από το μυαλό του H.P. Lovecraft. 

Μάλιστα, η σειρά πλαισιώνεται και με ένα λαμπρό cast ηθοποιών, όπως τον Jonathan Majors που πρόσφατα είδαμε στο Da 5 Bloods του Spike Lee και τον Michael Kenneth Williams που γνωρίσαμε μέσα από τα The Wire και Boardwalk Empire. Επίσης, παίζουν οι εξής: Jurnee Smollet, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jada Harris, Wunmi Mosaku, Courtney B. Vance, Jamie Chung, Jamie Neumann, Jordan Patrick Smith, και Tony Goldwyn

Το Lovecraft Country θα αποτελείται από 10 επεισόδια και το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου στο HBO και αμέσως μετά στο HBO Max.