Ο Alex Pina δουλεύει ήδη στη 5η σεζόν του La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΑ)  

Γιατί η συμμορία του Profesor δεν έχει πει την τελευταία της λέξη

Ο Alex Pina δουλεύει ήδη στη 5η σεζόν του La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΑ)

Το La Casa De Papel και η ομάδα του "Profesor" δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη και ο πόλεμος που κηρύχθηκε στο φινάλε της 4ης σεζόν θα κλιμακωθεί στην επόμενη σεζόν. Παρά το lockdown και την παύση όλων των παραγωγών παγκοσμίως, ο ιθύνων νους πίσω από την ανεπανάληπτη επιτυχία του LCDP, Alex Pina δεν πτοείται και ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του πως αυτόν τον καιρό γράφει το σενάριο της 5ης σεζόν της "Τέλειας Ληστείας".

Στη φωτογραφία του μάλιστα είναι αραχτός στην αιώρα του, παρέα με τον σκύλο του και γράφει το σενάριο του "Part 5", το οποίο ας ελπίσουμε να είναι καλύτερο από το Part 4. Η 4η σεζόν άλλωστε ήταν αρκετά καλύτερη σε πολλούς τομείς από την 3η που για πολλούς θεωρήθηκε πως η σειρά έχασε τη μπάλα. 

Στη φωτογραφία, μάλιστα, έχει μια αφιέρωση για την Tokyo της Ursula Corbero που αναφέρει:

"Ίσως κάποιος να αναγνωρίσει την μπλούζα που φοράω και είναι αυτή που έδωσα στην Tokyo το όνομά της. Αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς η ιστορία. Κάθε φορά που βλέπω μια μπλούζα που γράφει Tokyo την αγοράζω, αλλά την αυθεντική, αυτή που φορούσε την ημέρα της "βάφτισής" της την έχω στη δεύτερη φωτογραφία."

Ακόμη το Netflix δεν έχει πατήσει "φρένο" στο τρένο της συμμορίας και πώς να το κάνει αφού αποτελεί την πιο επιτυχημένη σειρά του σε ολόκληρο τον κόσμο. Ούτε ο ίδιος ο Alex Pina, άλλωστε δε θέλει να σταματήσει καθώς πρόσφατα είχε δηλώσει:

"Όπως ο Ντιέγκο Σιμεόνε (προπονητής της Atletico Madrid), έτσι και εμείς, το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κεφάλαιο με κεφάλαιο και σκηνή με σκηνή. Δεν έχουμε καταλήξει πόσο μεγάλο θα είναι το σόου μας. Αν γνωρίζαμε το πόσο δημοφιλής θα γινόταν ο Berlin δε θα τον είχαμε σκοτώσει." 

Βάσει των παραπάνω δεν έχει αποκλειστεί από τον δημιουργό η δημιουργία spinoff σειράς, κάτι που με το εύρος του ρόστερ των χαρακτήρων και τη δημοφιλία μερικών εξ αυτών, φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό. 

Τα γυρίσματα σαφέστατα του La Casa De Papel Part 5 έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας και η λογική λέει πως η σειρά αναμένεται να επιστρέψει μετά το δεύτερο μισό του 2021. 

Ροη ειδησεων