Έρχεται το τέλος του Ozark με μια σπέσιαλ 4η και τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)  

Οι Byrdes θα τα δώσουν όλα για όλα στο φινάλε!

Έρχεται το τέλος του Ozark με μια σπέσιαλ 4η και τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το εγκληματικό δαιμόνιο των Byrdes ετοιμάζεται να πει οριστικά αντίο, καθώς το Netflix ανακοίνωσε πως το Ozark θα επιστρέψει για μια 4η και τελευταία σεζόν. Δε θα κλείσει όμως την αυλαία τυπικά αλλά οι fans θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα σπέσιαλ και μεγαλύτερο σε διάρκεια φινάλε με 14 επεισόδια

Στο σχετικό tweet που εξέδωσε, συνοδεύεται και από ένα teaser στο κλασικό Ozark στιλ:

Μάλιστα, η τελευταία σεζόν θα προβληθεί σε δύο μέρη από 7 επεισόδια η κάθε μια. Η μόνη πληροφορία που έδωσε ο streaming κολοσσός για την 4η σεζόν είναι και η σύνοψή της που αναφέρει:

"Η νέα σεζόν θα σημάνει το τελευταίο κεφάλαιο στο ταξίδι της οικογένειας των Μπέρντς από τα προάστια του Σικάγο στην εγκληματική τους οργάνωση στα Όζαρκ."

Ο σκηνοθέτης, δημιουργός και πρωταγωνιστής του σόου, Jason Bateman, έκανε και αυτός με τη σειρά του ένα tease για το τι θα περιμένουμε: 

"Μια μεγαλύτερη σε διάρκεια σεζόν σημαίνει και μεγαλύτερα σε μέγεθος προβλήματα για τους Byrdes. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ρίξουμε αυλαία με έναν δυνατό κρότο." 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Ozark αποτελεί μια από τις αρτιότερες δραματικές σειρές του Netflix που την περιγράφουν και ως ένα εναλλακτικό "Breaking Bad" και όχι άδικα. Έχει βραβευτεί μάλιστα με Emmy Βραβεία για τη 2η σεζόν του. Συγκεκριμένα, ο Bateman για Καλύτερη Σκηνοθεσία σε Δραματική Σειρά και η Julia Garner για Β' Γυναικείου Ρόλου. 

Παρόλα αυτά, το Netflix δεν ανακοίνωσε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή το πότε θα έρθει στις οθόνες το πρώτο κεφάλαιο του φινάλε του Ozark

Ροη ειδησεων