Η νέα αφίσα του The Umbrella Academy 2 κρύβει πολλά easter eggs (ΕΙΚΟΝΑ)

Οι Hargreeves ταξιδεύουν πίσω στα 60s
30 Ιουνίου 2020 01:00
Η νέα αφίσα του The Umbrella Academy 2 κρύβει πολλά easter eggs (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Netflix δημοσίευσε τη νέα αφίσα από την επερχόμενη 2η σεζόν του The Umbrella Academy, η οποία περιλαμβάνει αρκετά easter eggs για το τι θα ακολουθήσει. Πρέπει όμως να ζουμάρετε και να δείτε προσεκτικά γιατί οι λεπτομέρειες κρύβονται στα…γυαλιά των πρωταγωνιστών. Οι Hargreeves άλλωστε θα βρίσκονται πίσω στο 1960 ύστερα από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, με τον Number Five να είναι ο μόνος που δεν ταξίδεψε πίσω στο χρόνο.

Διαλυμένοι, διασκορπισμένοι και εκτός τόπου και χρόνου κυριολεκτικά, τα μέλη της Ακαδημίας της Ομπρέλας θα πρέπει να επανενώσουν τις δυνάμεις τους και να αποτρέψουν ακόμη μια Αποκάλυψη. Φαίνεται πως ο Luther (Tom Hopper) θα ασχολείται με τον πόλεμο του Βιετνάμ, η Allison (Emmy Raver-Lampman) θα συμμετέχει ενεργά στο κίνημα υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ο Klaus (Robert Sheehan) θα ασπαστεί το κίνημα των χίπηδων.

Μαζί τους φυσικά παίζουν οι David Castaneda, Justin H. Min, Ellen Page, και Aidan Gallagher. Στις νέες προσθήκες του cast συναντάμε τους Marin Ireland (Sneaky Pete), Tom Sinclair (21 Brothers), Kris Holden-Reid (Underworld: Awakening), Jason Bryden (Suits), Ritu Arya (Last Christmas), και Yusuf Gatewood (Good Omens).

Η Ακαδημία της Ομπρέλας 2 θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 31 Ιουλίου με 10 νέα επεισόδια.