Μήπως κρύβει η 6η σεζόν του Better Call Saul εμφάνιση από τους Heisenberg και Jesse;

Ο showrunner, Peter Gould, μίλησε για το ενδεχόμενο
28 Ιουνίου 2020 20:38
Μήπως κρύβει η 6η σεζόν του Better Call Saul εμφάνιση από τους Heisenberg και Jesse;

Τους είδαμε ξανά να εμφανίζονται στα τελευταία λεπτά του "El Camino" και η επανένωσή τους μας συγκίνησε. Φυσικά, αναφερόμαστε στο πρωταγωνιστικό δίδυμο του "Breaking Bad", τους Walter White και Jesse Pinkman, για τους οποίους η ερώτηση στα χείλη των fans "Θα εμφανιστούν ποτέ στο Better Call Saul" γίνεται ολοένα και πιο έντονη από το ντεμπούτο του spinoff σόου πίσω στο 2015.

Μέσα στο 2021, όμως, το Better Call Saul θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιό του με την 6η και τελευταία σεζόν και αυτή είναι, επίσης, η τελευταία ευκαιρία να δούμε μια εμφάνιση των Bryan Cranston και Aaron Paul, πολύ πριν οι δυο τους ενώσουν τις δυνάμεις τους. Άλλωστε το spinoff αποτελεί prequel των γεγονότων του BrBad. Επομένως, θα εμφανιστεί κάποιος από τους δύο στο σόου του πανούργου δικηγόρου ή όχι;

Το ενδεχόμενο αυτό σχολίασε ο showrunner, Peter Gould, ο οποίος μιλώντας στο Collider είπε πως θα λάτρευε να δει τους Walt και Jesse ξανά μαζί, ωστόσο η επίμαχη σκηνή τους στο El Camino αφαίρεσε αρκετή από την πίεση στις πλάτες των δημιουργών για ένα τέτοιο cameo στο "Saul": 

"Θα ήθελα να πιστεύω πως δεν έχουμε μια τόσο μεγάλη υποχρέωση ώστε να έχουμε πίσω τους Walt και Jesse στο Better Call Saul επειδή είχαν μια φοβερή εμφάνιση στο El Camino. Παρόλα αυτά θα ήθελα πολύ να τους δω ξανά μαζί. Θα ήθελα ο Bryan να σκηνοθετήσει για παράδειγμα ένα επεισόδιο. Είχα γράψει ένα επεισόδιο του Breaking Bad, το οποίο σκηνοθέτησε ο Bryan και η εμπειρία στο πλατό μαζί του ήταν απίθανη. Είναι από εκείνους τους σκηνοθέτες που μπορεί να βγάλει την πιο σπαρταριστική κωμωδία και το πιο ζοφερό δράμα. Επίσης, ο Aaron Paul είναι από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, οπότε ναι, θα ήθελα να επιστρέψουν."

O Gould τόνισε επίσης ότι εν μέσω του lockdown της πανδημίας οι σεναριογράφοι δεν έχασαν καθόλου τον ρυθμό τους για το σενάριο της 6ης σεζόν. Μάλιστα, ο δημιουργός του σύμπαντος, Vince Gilligan επέστρεψε κανονικά στην ομάδα, έχοντας αφήσει για λίγο το τιμόνι του σεναρίου. 

Η αυλαία του Better Call Saul θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια με τα επεισόδια της 6ης σεζόν, τα οποία θα προβληθούν μέσα στο 2021, να είναι 13 -αντί για 10- ώστε να κλείσει με τον τρόπο που έχουν οραματιστεί οι δημιουργοί.