Στο Stranger Things 4 θα μάθουμε πολλά από τα μυστικά του Hopper

Όλα όσα αποκάλυψε ο David Harbour για την...ανάστασή του
24 Ιουνίου 2020 10:20
Στο Stranger Things 4 θα μάθουμε πολλά από τα μυστικά του Hopper

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα του φινάλε της 3ης σεζόν του Stranger Things απαντήθηκε στο πρώτο teaser της 4ης σεζόν. Φυσικά προχωρήστε με δική σας ευθύνη μιας και ακολουθούν SPOILERS.


Ο Chief Hopper τελικά είναι ζωντανός και βρίσκεται σε μια φυλακή στα χιονισμένα βάθη της Ρωσίας, δίνοντας τέλος στις όποιες εικασίες υπήρχαν. Τι θα γίνει όμως με τον αγαπημένο αστυνομικό και πατρική φιγούρα της Eleven; Ο David Harbour μίλησε στο Deadline και έκανε tease για την επερχόμενη 4η σεζόν του σόου, η οποία θα γυρίσει τον χρόνο αρκετά πίσω. Και αυτό διότι θα απαντηθεί ένα ερώτημα που τέθηκε στη 2η σεζόν: "Τι βρίσκεται μέσα στα κουτιά που η El ανακάλυψε στη σοφίτα με τις ετικέτες "Μπαμπάς", "Βιετνάμ" και "Νέα Υόρκη";

Ο Harbour δήλωσε:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα δει πόσες πολλές εκφάνσεις και πτυχές έχει ως χαρακτήρας. Κάθε σεζόν βλέπουμε και μια άλλη πλευρά του. Στην τελευταία ήταν λιγάκι...πιο τρελός και μου άρεσε να τον υποδύομαι έτσι. Τώρα, (στην 4η σεζόν) απεικονίζεται με μια πιο σκοτεινή παλέτα και θα μπορέσει να εκφράσει όλα εκείνα τα βαθιά κρυμμένα συναισθήματα για τα οποία σας κλείσαμε το μάτι με τα κουτιά στην 2η σεζόν. 

Και αν νομίζατε πως η 3η σεζόν τερμάτισε τον όρο του blockbuster και της δράσης, ετοιμαστείτε για πιο γερές δόσεις, με τον Harbour να αποκαλύπτει:

Θα είναι πολύ επική. Θα έχει τέρατα, τρόμο και φοβερή τύπου-Indiana Jones δράση. 

Δυστυχώς όμως, όπως αποκαλύπτει ακόμη δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψουν στο πλατό για την επανεκκίνηση των γυρισμάτων, κάτι για το οποίο ανυπομονεί όλο το cast. 

To Stranger Things 4 δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, ενώ αρχικά αναμενόταν να βγει στις αρχές του 2021. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και την διακοπή των γυρισμάτων φαντάζει πιθανό να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Άλλωστε μόλις πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε το γράψιμο του σεναρίου.