Λιγότερο αποκαλυπτική θα είναι η Faye στο live-action Cowboy Bepop του Netflix

Σε σχέση με την εμφάνισή της στο anime
06 Ιουνίου 2020 11:34
Λιγότερο αποκαλυπτική θα είναι η Faye στο live-action Cowboy Bepop του Netflix

Πιο συμβατό με τα σύγχρονα δεδομένα θα είναι η live-action μεταφορά του Cowboy Bepop στο Netflix. Όσοι έχουν δει το anime θα θυμούνται τα καυτά τερτίπια της Faye Valentine με τους υπόλοιπους χαρακτήρες και την γενικότερη αποκαλυπτική της εμφάνιση. Εκείνο το κίτρινο σορτσάκι με τη μπλούζα και το κόκκινο τζάκετ φορεμένο χαλαρά πάνω της, ήταν η εμβληματική της εμφάνιση που όλοι οι anime fans θυμούνται.

Τα κοινωνικά δεδομένα ήταν διαφορετικά πριν μια 20ετία, όμως ανέκαθεν τα manga/anime τείνουν να σχεδιάζουν το γυναικείο φύλο με...πλούσια φυσικά χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν θα ισχύει στην σειρά του Netflix, όπως μαθαίνουμε από μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο iO9 ο σεναριογράφος, Javier Grillo-Marxuach, o οποίος είπε πώς η ενδυμασία της Faye θα είναι λιγότερο αποκαλυπτική:

Θέλουμε να έχουμε έναν κανονικό άνθρωπο να το φοράει. Και μπορεί οι χαρακτήρες να καπνίζουν στο anime, η συνήθεια αυτή θα είναι λιγότερο εμφανής ώστε να αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες ευαισθησίες. 

Την live-action βερσιόν της Faye θα υποδυθεί η Daniella Pineda, την οποία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι: John Cho ως Spike Spiegel και ο Mustafa Shakir ως Jet Black, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο σκηνοθέτης του anime, Sinichiro Watanabe, θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στη νέα σειρά.

Επομένως, μην περιμένετε μάλλον να δείτε τέτοιες εμφανίσεις από την Faye στη σειρά του Netflix. 

Το Cowboy Bepop αναμένεται να έρθει στο Netflix με μια πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας.