Στο ‘Lovecraft Country’ του HBO ο Jonathan Majors πολεμάει με λαβκραφτιανούς εφιάλτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Jordan Peele και τον J. J. Abrams να είναι πίσω απ’ το νέο project
04 Ιουνίου 2020 08:27
Στο ‘Lovecraft Country’ του HBO ο Jonathan Majors πολεμάει με λαβκραφτιανούς εφιάλτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία καινούριο teaser για το horror δράμα εποχής Lovecraft Country για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν ο νικητής Χρυσού Αγαλματιδίου, Jordan Peele (Get Out) και η Misha Green εμπνεόμενοι από το αντίστοιχο βιβλίο του Matt Ruff, με τον Jonathan Majors (White Boy Rick) και την Jurnee Smollett-Bell (Birds of Prey) να πρωταγωνιστούν εδώ.

Η υπόθεση αφορά τον ‘Atticus Freeman΄’ (Majors), έναν νεαρό Αφροαμερικανικό, ο οποίος συνεργάζεται με την φίλη του, ‘Letitia’ (Smollett-Bell) και τον ‘Uncle George’ (Courtney B. Vance) ώστε να βρει τον πατέρα του (Michael Kenneth Williams) που έχει εξαφανιστεί. Αρχίζουν λοιπόν, να διασχίζουν με αμάξι τις Η.Π.Α. την δεκαετία του 1950. Η μακρά αυτή διαδρομή θα του δείξει πώς να τα βγάζει πέρα αναμετρούμενος με την αδικία και τον ρατσισμό, αλλά και με τρομακτικά πλάσματα που μοιάζουν σαν να τα έπλασε η πένα του Lovecraft.

Τη σκηνοθεσία των επεισοδίων επιμελήθηκαν οι Yann Demange και Daniel Sackheim. Εμφανίζονται επιπλέον οι ηθοποιοί: Wunmi Mosaku (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Aunjanue Ellis (If Beale Street Could Talk), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road), Michael Kenneth Williams (Hap & Leonard), Tony Goldwyn (Scandal), Jamie Harris (Kingdom), Jamie Harris (Rise of the Planets of Apes), Jamie Chung (The Gifted), Chase Brown, Marcus A. Griffin Jr., Jordan Patrick Smith, Jamie Neumann, Erica Tazel, και ο Mac Brandt.

Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος ανέλαβαν η Monkeypaw Productions του Peele, η Bad Robot Productions, και η Warner Bros. Television. Το κομμάτι αυτό επέβλεπαν επίσης ο J. J. Abrams και ο Ben Stephenson.

Το Lovecraft Country θα αφιχθεί στο HBO φέτος τον Αύγουστο, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί προς το παρόν ημερομηνία του ντεμπούτου του στη μικρή οθόνη. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: