Θα υπάρξει 2η σεζόν του Space Force; - Τι δήλωσε ο δημιουργός Greg Daniels

Παρά το ότι ακόμη δεν ανανεώθηκε από το Netflix
02 Ιουνίου 2020 18:12
Θα υπάρξει 2η σεζόν του Space Force; - Τι δήλωσε ο δημιουργός Greg Daniels

Μια από τις μεγάλες παραγωγές και ατραξιόν του Netflix για φέτος ήταν αναμφίβολα το Space Force, η νέα κωμική σειρά που έγραψε ο Greg Daniels, δημιουργός του θρυλικού The Office, μαζί με τον Steve Carell. Σα να μην έφτανε αυτό το σόου περιλαμβάνει και ένα ανσάμπλ πρωτοκλασάτων ηθοποιών όπως οι: John Malkovich, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jane Lynch και Noah Emmerich. Αν και έχουν περάσει μερικές μέρες μετά την πρεμιέρα στην υπηρεσία, ακόμη δεν έχουν ακουστεί νέα περί ανανέωσής του και εύλογο είναι να θέλει να κρατήσει αυτή τη συνταγή στον κατάλογό του. 

Ο Greg Daniels, μίλησε στο Collider και αποκάλυψε πως έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται στα drafts της 2ης σεζόν του Space Force με μια ομάδα σεναριογράφων, παρά το γεγονός ότι το Netflix δεν έχει ανανεώσει επίσημα τη σειρά.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: 

Σίγουρα ευχόμαστε να υπάρξουν περισσότερες σεζόν και έχουμε ήδη φτιάξει μια ομάδα σεναριογράφων για να συζητήσουμε τι θα συμβεί του χρόνου στη σειρά. Ακόμη δεν έχουμε το "πράσινο φως", αλλά ναι. Υπάρχουν πολλές ιστορίες που πρέπει να ακολουθήσουμε βάσει του πως τελείωσε η πρώτη σεζόν. 

Εσείς είδατε το Space Force; Πώς σας φάνηκε η 1η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια.