Το "Upgrade" αποκτά sequel αλλά σε τηλεοπτική σειρά

Με επιστροφή του Leigh Wannell στη σκηνοθεσία
29 Μαΐου 2020 08:49
Το "Upgrade" αποκτά sequel αλλά σε τηλεοπτική σειρά

Ένα από τα πιο cult και υποτιμημένα sci-fi φιλμ του 2018 επιστρέφει προς ευχαρίστηση όσων των παρακολούθησαν. Όχι όμως και ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς, με μια δεύτερη ταινία. Η Blumhouse Productions ανακοίνωσε πως το Upgrade του Leigh Wannell θα συνεχιστεί με μια τηλεοπτική σειρά sequel.

Σε αυτή θα συμμετέχει και πάλι ο συνδημιουργός και σκηνοθέτης Leigh Wannell στον ίδιο ρόλο, ενώ θα αναλάβει και χρέη showrunner μαζί με τον Tim Walsh (Treadstone). 

Το φιλμ που σκηνοθέτησε ο Whannell κατάφερε με ένα budget των $5 εκατομμυρίων να βγάλει πάνω από $16 εκ. στο παγκόσμιο box office και βραβεύτηκε με το Audience Award στο φεστιβάλ του SXSW 2018. Όσον αφορά την πλοκή να αναφέρουμε πως πρωταγωνίστησε ο Lοgan Marshall-Green στο ρόλο του Grey Trace, ο οποίος μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και τον άγριο ξυλοδαρμό του μένει παράλυτος. Ένας δισεκατομμυριούχος τον πλησιάζει με μια πειραματική θεραπεία υπό τη μορφή ενός chip. Το STEM είναι ένα εμφύτευμα που δίνει υπερφυσικές ικανότητες στον ξενιστή του και έτσι δίνει στον Grey την ευκαιρία για εκδίκηση. 

O Whannell έρχεται, μετά την επιτυχία του στο πρόσφατο reboot του "The Invisible Man" με την Elizabeth Moss, για να γράψει τη συνέχεια του φιλμ, αλλα σε ένα διαφορετικό τοπίο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη sequel σειρά θα πρωταγωνιστεί ένας νέος φορέας για το STEM, το οποίο μάλιστα θα έρχεται -καλά μαντέψατε- αναβαθμισμένο μιας και η ιστορία θα λαμβάνει αρκετά χρόνια μετά από την ταινία, εκεί όπου η κυβέρνηση το χρησιμοποιεί για να πατάξει το έγκλημα.