O δημιουργός του John Wick θέλει τα πιο παράξενα videogames να γίνουν σειρές

Ο Derek Kolstad έχει μερικές τρελές ιδέες...
26 Μαΐου 2020 20:22
O δημιουργός του John Wick θέλει τα πιο παράξενα videogames να γίνουν σειρές

Παράξενες εμπνεύσεις έχει ο συνδημιουργός και σεναριογράφος των John Wick, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να δει συγκεκριμένα βιντεοπαιχνίδια στη μικρή οθόνη και σίγουρα δεν είναι αυτά που περιμένατε. Ο Derek Kolstad, μιλώντας στο Comicbook.com, είπε πως έχει ήδη προτείνει ένα από αυτά να είναι το My Friend Pedro. Πρόκειται για την indie επιτυχία των DeadToast Entertainment και Devolver Digital, στην οποία έχετε τον έλεγχο ενός skater και με τη βοήθεια μιας μπανάνας που μιλάει, εξολοθρεύετε αντιπάλους σε slow-motion. 

Αυτή δεν είναι η μόνη πρόταση που έκανε καθώς ως τηλεοπτική σειρά θα ήθελε να δει το Bendy and the Ink Machine. Ένας παράξενος τίτλος που όσοι παρακολουθούν Twitch ίσως να γνωρίζουν και πρόκειται για ένα survival horror παιχνίδι σε πρωτο πρόσωπο, όπου σαν εφιάλτες ζωντανεύουν καρτούν χαρακτήρες από την "χρυσή εποχή" του μέσου. 

Το εάν αυτές οι προτάσεις εγκριθούν και χρηματοδοτηθούν από κάποιο δίκτυο ή streaming υπηρεσία είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση και απέχουν έτη φωτός μέχρι να γίνουν πραγματικότητα.