Το What We Do In The Shadows συνεχίζει τα βαμπιρικά ευτράπελα για 3η σεζόν

Μεγάλη επιτυχία το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς
24 Μαΐου 2020 14:55
Το What We Do In The Shadows συνεχίζει τα βαμπιρικά ευτράπελα για 3η σεζόν

Όπως έγινε γνωστό το αμερικανικό δίκτυο FX ανανέωσε την τηλεοπτική σειρά What We Do In The Shadows για 3η σεζόν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, η σειρά είναι βασισμένη στη ομώνυμη ταινία του 2014, με τον πρώτο κύκλο του σόου να κυκλοφορεί το 2019.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η 2η σεζόν που προβάλλεται αυτό τον καιρό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με πάνω από 3.2 εκατομμύρια τηλεθεατές να την παρακολουθούν, σημειώνοντας 25% αύξηση στην τηλεθέαση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Εκτός από αυτό, η σειρά έχει λάβει και αρκετά θετικές κριτικές από διάφορα sites του χώρου όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes.

Ο πρόεδρος προγράμματος του FX Entertainment, Nick Grad, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι που κριτικοί και κοινό βρίσκονται στις «σκιές». Κάθε εβδομάδα, οι παραγωγοί, οι συγγραφείς και το εκπληκτικό μας cast συνεχίζουν να δημιουργούν ένα από τα πιο αστεία και καλύτερα κωμικά σόου στην τηλεόραση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 3ο κύκλο δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα καταφθάσει στα μέσα του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το What We Do In The Shadows παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.