Πέθανε η Hana Kimura, σταρ του "Terrace House" του Netflix

Πρόκειται για ένα από τα ριάλιτι της συνδρομητικής υπηρεσίας
23 Μαΐου 2020 20:05
Πέθανε η Hana Kimura, σταρ του "Terrace House" του Netflix

Η Hana Kimura, γνωστή pro wrestler και σταρ του ιαπωνικής παραγωγής ριάλιτι του Netflix, "Terrace House", έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών, όπως αναφέρει το Variety. Μάλιστα, το Stardom Wrestling, στο οποίο εμφανιζόταν η Kimura, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον χαμό της. 

 

Οι πληροφορίες γύρω από τον θάνατο της λένε πως η Kimura προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ύστερα από απειλητικά και προσβλητικά μηνύματα που δεχόταν τον τελευταίο καιρό στα κοινωνικά της δίκτυα. Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφία μαζί με τη γάτα της και τη λεζάντα "Αντίο".

Επίσης, στο Twitter της ανήρτησε μια σειρά από παράξενα μηνύματα, που σύμφωνα με μεταφράσεις των fan της, έλεγαν πως "δεν ήθελε να είναι άνθρωπος πλέον", ενώ σε άλλα άφηνε να εννοηθεί πως δεχόταν cyberbullying και έγραψε "Το λατρεύω. Είμαι αδύναμη, συγγνώμη".

Στο δημοφιλές στο εξωτερικό ριάλιτι του Netflix, με τίτλο "Terrace House: Tokyo", είχε εισέρθει στο παιχνίδι στο 20ο επεισόδιο. Ωστόσο, η παραγωγή του ριάλιτι αναγκάστηκε να διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Tags: