Το νέο trailer του Space Force έχει το γέλιο και την δόση από Steve Carell που χρειάζεστε

Η νέα κωμική σειρά του Netflix από τον δημιουργό του "Office" θα σας ρίξει στα πατώματα
19 Μαΐου 2020 18:56
Το νέο trailer του Space Force έχει το γέλιο και την δόση από Steve Carell που χρειάζεστε

Λίγες κωμικές σειρές έχουν τόσο hype από πίσω τους. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer του Space Force, της νέας κωμικής σειράς δια χειρός του δημιουργού του The Office, Greg Daniels, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Steve Carell σε ένα δίδυμο που αναμένεται να μας...λυγίσει, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι εμπνέεται από την απόφαση του Προέδρου Trump να ιδρύσει τις...διαστημικές ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. 

Ο Carell υποδύεται τον στρατηγό Mark R. Naird ο οποίος από εκεί που περίμενε μια τεράστια και αντάξια του βαθμού του προαγωγή, τελικά την παίρνει αλλά όχι ακριβώς όπως τη φανταζόταν. Του ανατίθεται η διοίκηση του νεοσύστατου 6ου κλάδου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, δηλαδή το Space Force και γίνεται ο...περίγελος των υπόλοιπων τετράστερων συναδέλφων του. Ο ίδιος όμως βάλλεται να τους διαψεύσει και να φέρει εις πέρας την αποστολή του, η οποία αναμενόμενα θα έχει ευτράπελα όταν στην ομάδα του βρίσκονται οι: John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow και Don Lake. 

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι στις ρίζες του υπάρχουν στοιχεία από το θρυλικό The Office και ούτε θέλει να το κρύψει όπως θα δείτε στο νέο σπαρταριστό trailer παρακάτω. 

Το Space Force θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά στο Netflix στις 29 Μαίου.