Η Ακαδημία της Ομπρέλας επιστρέφει πολύ σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατακαλόκαιρο η πρεμιέρα!
18 Μαΐου 2020 16:24
Η Ακαδημία της Ομπρέλας επιστρέφει πολύ σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το The Umbrella Academy ή αλλιώς Η Ακαδημία της Ομπρέλας κατέφθασε πέρυσι μέσα από δέκα επεισόδια αποκλειστικά στο Netflix, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα σόου που είναι βασισμένο στη νουβέλα του Gerard Way, με πρωταγωνιστές τους Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher και Justin H.

Τώρα, το Netflix μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας για τη 2η πολυπόθητη σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, ο Steve Blackman θα συνεχίσει να εργάζεται ως εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, καθώς υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την υπηρεσία. Στο εν λόγω βίντεο ανακοίνωσης που θα δείτε και εσείς παρακάτω, βλέπουμε τους ηθοποιούς στο σπίτι τους ελέω καραντίνας, να μας προετοιμάζουν για την… απόλυτη συνέχεια!

Για την ιστορία, ο πρώτος κύκλος του Umbrella Academy κατέφθασε τον Φεβρουάριο του 2019 και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση ως μία από τις πιο δημοφιλής σειρές του 2019. Η δεύτερη σεζόν  θα είναι διαθέσιμη από 31 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το trailer ανακοίνωσης μέσα από τον player παρακάτω.