Όχι, η 2η σεζόν του Mandalorian δε θα καθυστερήσει

Θα έρθει φέτος όπως ήταν προγραμματισμένη
12 Μαΐου 2020 08:24
Όχι, η 2η σεζόν του Mandalorian δε θα καθυστερήσει

Με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο με τον κορωνοϊό, πολλές εταιρίες έχουν κλείσει, ενώ η βιομηχανία του σινεμά, αλλά και οι παραγωγές τηλεοπτικών σειρών βρίσκονται στον πάγο. Σχεδόν κάθε μέρα, βλέπουμε διάφορα σόου και φιλμ να αναβάλλονται με πολλά από αυτά να μη γνωρίζουμε καν πότε θα επιστρέψουν στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, σχεδόν όλα τα project πάνε το 2021, παρόλο που έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματά τους.

Τώρα, ο CEO της Disney, Bob Chapek έδωσε μια συνέντευξη στο Deadline, μιλώντας για τη 2η σεζόν του The Mandalorian. Όπως εξήγησε, τα γυρίσματα της σειράς είχαν ολοκληρωθεί πολύ πριν την πανδημία και βρίσκεται από τότε στο μοντάζ. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι το νέο κεφάλαιο δεν πρόκειται να λάβει κάποια καθυστέρηση και θα καταφθάσει όπως ήταν προγραμματισμένο από την αρχή στο Disney Plus.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για τη νέα σεζόν, κάποιες αναφορές λένε ότι θα δούμε τον Temuera Morrison να υποδύεται τον Boba Fett.

Οπότε, δεν πρέπει να ανησυχείτε για το Mandalorian, αφού θα το δείτε κανονικά φέτος τον Οκτώβριο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη σειρά, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.