Στο ‘A Confession’ ο Martin Freeman πασχίζει να εξιχνιάσει ένα σκοτεινό μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα σταματήσει αν δεν βρει απαντήσεις για μία άκρως περίεργη εξαφάνιση
08 Μαΐου 2020 17:06
Στο ‘A Confession’ ο Martin Freeman πασχίζει να εξιχνιάσει ένα σκοτεινό μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τη μίνι αστυνομική-βιογραφική ανθολογία A Confession για την οποία καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Jeff Pope (Philomena, Stan & Ollie), στην καρέκλα της σκηνοθεσίας κάθεται ο Paul Andrew Williams (Broadchurch), ενώ του cast ηγείται ο Martin Freeman (Sherlock).

Η πλοκή εστιάζει στον επιθεωρητή Steve Fulcher (Freeman) ο οποίος είναι επικεφαλής της έρευνας για την εύρεση της 22χρονης αγνοούμενης Sian O’Callaghan, και προσπαθεί να μάθει ποιες ήταν οι τελευταίες της ενέργειες και επαφές πριν χαθούν τα ίχνη της. Πιστεύει ότι η νεαρή είναι ακόμη ζωντανή και κρατείται αιχμάλωτη παρά την θέλησή της. Μέσα από κοπιαστικές προσπάθειες, ο ήρωας και η ομάδα του βρίσκουν τελικά ένα βιντεοσκοπημένο υλικό με την εξαφανισμένη κοπέλα στην οδό High Street, που τους δίνει πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και οι υποψίες του ‘Fulcher’ στρέφονται σε έναν οδηγό ταξί, τον ‘Christopher Halliwell’. Ο ντεντέκτιβ βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα αλλά σκοπεύει να φτάσει στην αλήθεια όποιο και αν είναι το τίμημα.

To cast συμπληρώνουν επίσης οι Siobhan Finneran (Happy Valley, The Stranger) και Imelda Staunton  (Vera Drake, the Harry Potter movies).

Το A Confession κάνει ποδαρικό φέτος στο BritBox. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: