Στο νέο trailer του ‘Stargirl’ η ομάδα των ‘κακών’ αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι πια καιρός η Brec Bassinger να τους αντιμετωπίσει!
07 Μαΐου 2020 07:26
Στο νέο trailer του ‘Stargirl’ η ομάδα των ‘κακών’ αποκαλύπτεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το σόου δράσης Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να μας συστήνεται ως η αντίστοιχη φιγούρα που έπλασε ο Geoff Johns ο οποίος ανέλαβε και το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Η έφηβη ‘Courtney Whitmore’ (Bassinger), μία εύστροφη και αθλητική μαθήτρια λυκείου ακολουθεί απρόθυμα την μητέρα της και τον δεύτερο σύζυγό της από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska όπου θα μείνουν όλοι μαζί πια. Η νεαρή παλεύει να δεχτεί τις τελευταίες αυτές ανακατατάξεις στη ζωή της, προσπαθώντας παράλληλα να κάνει νέους φίλους όμως παρατηρεί ότι κάτι αλλόκοτο τρέχει με τον πατριό της ο οποίος παρά την χαμηλό προφίλ που κρατάει, κρύβει μέσα του κάτι πολύ πιο δυναμικό που θυμίζει πραγματικό ήρωα! Η ‘Courtney’ λοιπόν, θα δανειστεί τον υπερφυσικό εξοπλισμό του για να προστατέψει πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη, και εν καιρώ θα ανακαλύψει και εκείνη την έμφυτη κλίση της στην υπερηρωική δράση! Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να αναμετρηθεί και με την ομάδα ‘κακών’ ‘Injustice Society’ που απαρτίζεται από τους ‘Brainwave’, ‘Tigress’, ‘Wizard’, ‘Solomon Grundy’, ‘Icicle’, ‘Sportsmaster’, και τον ‘Dragon King’.

Παίζουν επίσης οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski (The Santa Clarita Diet), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το κοινό υποδέχεται το Stargirl στο CW στις 18 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: