Ο Alden Ehrenreich μας υποδέχεται στο σύμπαν του ‘Brave New World’ του Peacock (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δυστοπικός κόσμος που δημιούργησε η πένα του Aldous Huxley, ξυπνάει
06 Μαΐου 2020 16:55
Ο Alden Ehrenreich μας υποδέχεται στο σύμπαν του ‘Brave New World’ του Peacock (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο teaser για το επερχόμενο δυσοίωνα φουτουριστικό δράμα Brave New World, την τηλεοπτική εκδοχή του διάσημου μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Aldous Huxley το οποίο εκδόθηκε το 1932, με πρωταγωνιστή τον σταρ του Solo: A Star Wars Story, Alden Ehrenreich.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός μας συστήνεται ως ο ‘John’, ένας νεαρός που μεγάλωσε σε μία ιδιότυπη συνοικία αγρίων, και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα έργα του Σαίξπηρ. Στο δυστοπικό αυτό project κυριαρχεί μία όχι και τόσο αισιόδοξη μελλοντική κατάσταση, αφού η επιστήμη ισχυρίζεται ότι μέσω της κοινότητας World State έχει πλάσει το μοντέλο της «ιδανικής» κοινωνίας όπου η μονογαμία, το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, τα χρήματα, η προσωπική ελευθερία και η οικογένεια απαγορεύονται. Ο παραπάνω ήρωας αποτελεί έναν επαναστάτη με θάρρος και δυναμισμό ο οποίος θα αποπειραθεί να ανατρέψει όσα ισχύουν ως κανόνας στην καθεστηκυία τάξη του Νέου Λονδίνου.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Jessica Brown Findlay (Downton Abbey), Harry Lloyd (Game of Thrones), Demi Moore (Ghost), Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan, Nina Sosanya και η Kylie Bunbury.

Την παραγωγή συντονίζουν η Universal Content Productions και η Amblin Television, με το Peacock να είναι τελικά το streaming δίκτυο όπου θα προβληθεί η σειρά, ενώ όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενηθεί στο Sky TV.

Ο Owen Harris, σκηνοθέτης του επεισοδίου San Junipero του Black Mirror, επιμελήθηκε το πιλοτικό επεισόδιο του Brave New World που κάνει ποδαρικό μέσα στο 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: