Στο ‘Lovecraft Country’ του HBO ξυπνούν λαφκραφτιανοί τρόμοι στην Αμερική των 50s (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υπογραφή του νικητή, Χρυσού Αγαλματιδίου, Jordan Peele και του J. J. Abrams
02 Μαΐου 2020 15:29
Στο ‘Lovecraft Country’ του HBO ξυπνούν λαφκραφτιανοί τρόμοι στην Αμερική των 50s (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για το επερχόμενο ατμοσφαιρικό δράμα τρόμου Lovecraft Country για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Jordan Peele (Get Out) και η Misha Green αντλώντας υλικό από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Matt Ruff, με τον Jonathan Majors και την Jurnee Smollett-Bell να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Atticus Freeman΄’ (Majors), έναν νεαρό αφροαμερικανικών ριζών, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με την φίλη του, ‘Letitia’ (Smollett-Bell) και τον ‘Uncle George’ (Courtney B. Vance) ξεκινώντας στις Η.Π.Α. μία μακρά διαδρομή με αυτοκίνητο την δεκαετία του 1950 ώστε να βρει τον αγνοούμενο πατέρα του (Michael Kenneth Williams). Το ταξίδι αυτό θα τον διδάξει πώς να επιβιώνει αντιμετωπίζοντας τρομακτικές ρατσιστικές επιθέσεις από τους λευκούς, αλλά και από φρικιαστικά τέρατα που φαντάζουν σαν να ξεπήδησαν από τις σελίδες κάποιου βιβλίου του Lovecraft.

Για τη σκηνοθεσία των επεισοδίων επιστρατεύτηκαν οι Yann Demange και Daniel Sackheim. Παίζουν ακόμη οι: Wunmi Mosaku, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Chase Brown, Aunjanue Ellis, Marcus A. Griffin Jr., Jada Harris και ο Mac Brandt.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται η Monkeypaw Productions του Peele, η Bad Robot Productions, και η Warner Bros. Television. Το κομμάτι αυτό συντονίζουν επιπλέον ο J. J. Abrams και ο Ben Stephenson.

Το Lovecraft Country καταφτάνει στο HBO φέτος τον Αύγουστο, χωρίς να έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: