Η συνέχεια του ‘Ghostwriter’ κατέφτασε δυναμικά στο Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή κομπανία παιδιών θα ζήσει πολλά άλλα απίθανα σκηνικά
02 Μαΐου 2020 14:57
Η συνέχεια του ‘Ghostwriter’ κατέφτασε δυναμικά στο Apple TV+ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple TV+ έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επιστροφή του reboot της κλασικής ανθολογίας μυστηρίου και φαντασίας Ghostwriter, με σήμα κατατεθέν μία παρέα παιδιών από το Brooklyn που λύνουν διάφορα αλλόκοτα μυστήρια με την βοήθεια ενός γνώριμού τους από το υπερπέραν.

Το επιτυχημένο πρωτότυπο project διήρκησε από το 1992 έως το 1995, με την υπόθεση να αφορά ένα βιβλίο το οποίο συνδέεται με το πνεύμα ενός σκλάβου που δολοφονήθηκε από αυτούς που τον είχαν αιχμαλωτίσει γιατί δίδασκε σε άλλους συμπατριώτες του γραφή και ανάγνωση. Τα παιδιά που βρίσκουν το παράξενο αυτό αντικείμενο με τον ανέλπιστο φίλο που κάνουν, βγαίνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να διαλευκάνουν ανεξιχνίαστα μυστήρια.

Η σύγχρονη αφήγηση της ιστορίας επικεντρώνεται σε ένα στοιχειωμένο βιβλιοπωλείο μέσα από το οποίο ξυπνάει στην συνοικία τους κάθε τύπος λογοτεχνικού ήρωα, και η νεαρή παρέα χρειάζεται να συμμαχήσει με τον ‘Ghostwriter’ για να ξαναβάλουν τους χαρακτήρες αυτούς στις σελίδες των μυθιστορημάτων όπου ανήκουν, κάτι που παραπέμπει ομολογουμένως στο Night at the Museum και ίσως και το Inkheart!

Το βασικό cast συγκροτούν οι: Amadi Chapata, Justin Sanchez, Isaac Arellanes, και η Hannah Levinson.

Το Ghostwriter επανήλθε από χθες με νέα επεισόδια στο Apple TV+! Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: