Στη 2η σεζόν του ‘Ramy’ ο Mahershala Ali γίνεται ο πνευματικός οδηγός του ήρωα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και ο Ramy Youssef δίνει βάση στις πολύτιμες συμβουλές του, αλλά και στο χιούμορ
30 Απριλίου 2020 09:26
Στη 2η σεζόν του ‘Ramy’ ο Mahershala Ali γίνεται ο πνευματικός οδηγός του ήρωα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό για τον 2ο κύκλο της κωμικής ανθολογίας Ramy του Hulu όπου ο νικητής Χρυσής Σφαίρας, Ramy Youssef πρωταγωνιστεί αλλά λειτουργεί παράλληλα, και ως δημιουργός του σόου από κοινού μαζί με τους Ari Katcher και Ryan Welch, με τον δις βραβευμένο με Χρυσό Αγαλματίδιο, Mahershala Ali (Green Book, Moonlight) να έχει ρόλο-κλειδί στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας.

Ο Mahershala Ali υποδύεται τον θρησκευτικό μέντορα του βασικού ήρωα, του ‘Ramy’, ενός Αμερικανοαιγύπτιου νεαρού ο οποίος αρχίζει ένα ξεχωριστό ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό του και την  ποικιλόμορφη συνοικία του στο New Jersey. Το παρόν εγχείρημα προσεγγίζει μέσα από μία πιο εναλλακτική ματιά και με το στοιχείο του χιούμορ τις διαφορετικές πεποιθήσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα παλαιότερα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας και σε αυτά της νεότερης γενιάς καθένα από τα οποία κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει επαφή με το ρεύμα της σύγχρονης εποχής.

Ο ίδιος ο Ali, μίλησε για τον Youssef και για το τι τον εντυπωσίασε περισσότερο στη εν λόγω δουλειά του: «Διεισδύει βαθιά στον προβληματισμό του πώς θεωρούνται ορισμένες πράξεις, πώς ως άνθρωποι διαρκώς παλεύουμε με τις επιλογές και τις επιθυμίες μας, και στο τέλος της μέρας αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να έχουμε ειρήνη και πληρότητα πασχίζοντας να κάνουμε το σωστό».

Από μεριάς του ο Youssef, δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτή του την συνεργασία: «Είδα ότι ο Mahershala είχε τη διάθεση του “Ό,τι θελήσεις να κάνεις, είμαι μέσα!”. Και δεν θα μπορούσα να το έχω κάνει με κάποιον που δεν θα μπορούσε να το υποστηρίξει. Όλο αυτό μαρτυράει πόσο φανταστικός τύπος είναι και το να γνωρίζω κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές το Όσκαρ, να μπαίνει στο πλατό και να λέει “Τί θέλεις να κάνω;!”, είναι στ’ αλήθεια σπάνιο!».

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Mohammed Amer (Crashing), Hiam Abbass (Blade Runner 2049), Amr Waked (Lucy), May Calamawy (The Long Road Home), Dave Merheje (We Are Disorderly), Laith Nakli (24: Legacy) και ο Steve Way.

Η 2η σεζόν του Ramy έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο Hulu στις 29 Μαΐου του 2020.