Το ιστορικό δράμα ‘Barkskins’ του National Geographic φέρει vibes από το ‘The Revenant’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Elwood Reid μεταφέρει στη μικρή οθόνη το σπουδαίο βιβλίο της Anne Proulx με φόντο τον Καναδά
27 Απριλίου 2020 20:35
Το ιστορικό δράμα ‘Barkskins’ του National Geographic φέρει vibes από το ‘The Revenant’ (ΒΙΝΤΕΟ)

To National Geographic έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το δράμα εποχής Barkskins το οποίο έχει κάτι από τον αέρα του The Revenant του Alejandro González Iñárritu όπου πρωταγωνίστησε ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Leonardo DiCaprio.

Το φρέσκο αυτό project για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζεται ο Elwood Reid, αναπτύσσεται μέσα από οκτώ επεισόδια συνολικά και αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Anne Proulx, με τους David Thewlis και Marcia Gay Harden να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εκτυλίσσεται κατά τη δεκαετία του 1690 στο Wobik, μία μικρή αποικία στο Quebec του Καναδά. Όταν η καθολική εκκλησία στέλνει εκεί κάποιους ιερείς της για να μυήσουν στο δόγμα τους τον γηγενή πληθυσμό, τότε ξεσπούν εντάσεις ανάμεσα στους νεοφερμένους και τους ντόπιους. Παράλληλα, η Γαλλία για να εξασφαλίσει τα συμφέροντά της στην περιοχή αποφασίζει να στείλει περισσότερα άτομα να μετοικήσουν στον τόπο αυτόν, μεταξύ των οποίων και πολλές νέες γυναίκες ώστε να βρουν εκεί συζύγους και να κάνουν οικογένειες συμβάλλοντας στην αύξηση των υπηκόων της Νέας Γαλλίας. Όλο αυτό το ετερόκλητο πλήθος ανθρώπων που καταφτάνουν, καλείται να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής που ξεκινούν στο μέρος αυτό και να τα βγάλει πέρα με τις συγκρούσεις που ολοένα και εντείνονται.

To Barkskins αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο National Geographic στις 25 Μαΐου του 2020 και την επομένη στο Hulu. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: