Στο ‘Love, Victor’ του Hulu ο Michael Cimino παλεύει να μάθει καλύτερα τον εαυτό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σε αυτό θα τον βοηθήσει ο Nick Robinson ώστε να βρει τελικά τι τον γεμίζει
27 Απριλίου 2020 20:15
Στο ‘Love, Victor’ του Hulu ο Michael Cimino παλεύει να μάθει καλύτερα τον εαυτό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο clip για την επερχόμενη νεανική κωμική-δραματική σειρά Love, Victor για την οποία καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, με τον Michael Cimino να ηγείται του cast.

Tο συγκεκριμένο σόου εμπνέεται από την ταινία Love, Simon (2018) του Greg Berlanti. Επίκεντρο της ιστορίας είναι ο ‘Victor’ (Michael Cimino), ένας καινούργιος μαθητής στο λύκειο Creekwood High School, ο οποίος ξεκινάει το δικό του ταξίδι αυτοανακάλυψης. Προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στα δεδομένα του νέου τόπου διαμονής του αντιμετωπίζει τα άγχη της εφηβείας και τις συνακόλουθες προκλήσεις μεταξύ των οποίων το ζήτημα του σεξουαλικού προσανατολισμού και της αυτοπεποίθησης. Καθώς πασχίζει να βρει τις ισορροπίες του και τι τον αντιπροσωπεύει περισσότερο, ζητάει και την βοήθεια του  ‘Simon’ (Nick Robinson).

Παίζουν επίσης οι: Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel, και ο Mason Gooding.

Πίσω από την παραγωγή του project αυτού που αποτελείται από δέκα επεισόδια, βρίσκεται η 20th Century Fox Television.

Το Love, Victor αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 19 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: