Στο ‘The Great’ η Elle Fanning γίνεται η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την υπογραφή του Tony McNamara
24 Απριλίου 2020 15:51
Στο ‘The Great’ η Elle Fanning γίνεται η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το βιογραφικό δράμα-κωμωδία εποχής The Great του Hulu, όπου πρωταγωνιστούν η Elle Fanning και ο Nicholas Hoult.

Το συγκεκριμένο project επιμελήθηκε ο σεναριογράφος Tony McNamara (The Favourite) και επικεντρώνεται στη φυσιογνωμία της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας, της Μεγάλης Αικατερίνης (Fanning), η οποία ύστερα από πραξικόπημα που έκανε παίρνοντας εκείνη τον θρόνο από τον σύντροφό της, Μέγα Δούκα Πέτρου Γ’ (Hoult), υπήρξε αυτοκράτειρα από το 1762 έως το 1796, όντας η μόνη γυναίκα-μονάρχης που διατέλεσε τόσα χρόνια στη χώρα της. Κατά το διάστημα που ήταν στη εξουσία, η Ρωσία μπήκε σε μία ιδιαίτερη φάση ανάπτυξης παγιώνοντας ακόμη περισσότερο την θέση της ανάμεσα σε άλλα ισχυρά κράτη της Ευρώπης.

Ο McNamara επεσήμανε για το σόου ότι δεν απέβλεπε στο να αποδώσει με αυστηρή ακρίβεια τα ιστορικά γεγονότα, αλλά θέλησε να εντάξει το χιούμορ σε αυτό ειδικά όσον αφορά την επαφή της παραπάνω γυναίκας με τον σύζυγό της, τους ευγενείς του παλατιού και το πώς τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει τεράστια επιρροή για να αναλάβει με συνοπτικές διαδικασίες τα ηνία.

Παίζουν επιπλέον οι: Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Louis Hynes, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Shawan, Michael Odin Cartwright, Florence Keith-Roach, και ο Paul O'Kelly.

Το The Great καταφτάνει στο Hulu στις 15 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: