O Mike Flanagan αποφάσισε να μοιραστεί κάποια νέα για το ‘The Haunting of Bly Manor’

Εδώ θα δώσουν ξανά το παρόν οι Oliver Jackson-Cohen και Victoria Pedretti
23 Απριλίου 2020 07:08
O Mike Flanagan αποφάσισε να μοιραστεί κάποια νέα για το ‘The Haunting of Bly Manor’

Ως γνωστόν λόγω της πανδημίας, πολλά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά στούντιο υποχρεώθηκαν να αναστείλουν τα γυρίσματα διάφορων παραγωγών και να αλλάξουν τις ημερομηνίες πρεμιέρας, κάτι που μεταξύ άλλων δημιούργησε ερωτήματα στο κοινό για το πότε αναμένεται και η άφιξη του The Haunting of Bly Manor, της 2ης σεζόν του horror σόου The Haunting of Hill House του Netflix.

Φυσικά, ο δημιουργός του project, Mike Flanagan (Doctor Sleep, Gerald’s Game) έδωσε άμεσα μία απάντηση περί τούτου, αναρτώντας την στο Twitter:

O Oliver Jackson-Cohen (The Invisible Man) ο οποίος ανήκε στο κύριο cast του πρώτου κύκλου, επανέρχεται ως μέλος και του 2ου κεφαλαίου που θα ανοιχτεί στη μικρή οθόνη, στον ρόλο ενός γοητευτικού άνδρα εν ονόματι ‘Peter’, παίζοντας δίπλα στην συνάδελφό του, Victoria Pedretti (You).

Η συνέχεια του όλου εγχειρήματος εμπνέεται από το gothic μυθιστόρημα The Turn of the Screwτου Henry James. Η υπόθεση εκτυλίσσεται και πάλι σε ένα στοιχειωμένο πολυτελές σπίτι στην ύπαιθρο. Εκεί την φροντίδα δύο ορφανών παιδιών έχει μία νεαρή νταντά, η ‘Dani’ (Pedretti ) που είναι και η βασική αφηγήτρια της ιστορίας.

Θα εμφανιστούν επιπλέον οι: Henry Thomas (E.T.), Catherine Parker (Absentia), T’Nia Miller (Years and Years), Rahul Kohli (iZombie), Amelia Eve, Benjamin Ainsworth και η Amelie Smith (EastEnders).

Το The Haunting of Bly Manor έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στο Netflix μέσα στο 2020.