Δείτε δύο ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στον πλανήτη μας εντελώς δωρεάν από το Netflix

Δείτε τα ντοκιμαντέρ απευθείας από το YouTube
17 Απριλίου 2020 18:59
Δείτε δύο ντοκιμαντέρ αφιερωμένα στον πλανήτη μας εντελώς δωρεάν από το Netflix

Το τελευταίο διάστημα πολλές εταιρίες μάς έχουν συνηθίσει στο να δίνουν εντελώς δωρεάν παιχνίδια ή και ταινίες για να περνάμε την καραντίνα μας λίγο καλύτερα. Παραδείγματος χάρη, η Sony, πριν λίγες ημέρες έδωσε εντελώς δωρεάν την τριλογία του Uncharted, καθώς και το αριστουργηματικό Journey για το PS4 για να παίξουν οι παίκτες τώρα που μένουν όλοι σπίτι. Ωστόσο, πολλές εταιρίες θέλουν να κάνουν το ίδιο και φαίνεται πως ακολούθησε και η streaming υπηρεσία, Netflix.

Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube δημοσιεύτηκαν μεταξύ άλλων και δύο ντοκιμαντέρ, τα οποία είναι αφιερωμένα στον πλανήτη μας. Το πρώτο έχει την ονομασία Our Planet: Planet Diversity, το οποίο μας δείχνει τη φυσική ομορφιά του πλανήτη μας, ενώ παράλληλα παρουσιάζει πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Το δεύτερο ντοκιμαντέρ έχει τίτλο Our Planet: Forests που δείχνει την αλληλεξάρτηση που υπάρχει μεταξύ των ζώων στα δάση με τα πιο άγρια ζώα όπως είναι οι αετοί ή οι τίγρεις της Σιβηρίας. Και τα δύο ντοκιμαντέρ έχουν διάρκεια περίπου 50 λεπτά και μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω.