Στο ‘Perry Mason’ o Matthew Rhys επιδίδεται ακούραστα στο κυνήγι της αλήθειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως παραγωγός του νέου αστυνομικού δράματος του HBO λειτουργεί ο Robert Downey, Jr.
17 Απριλίου 2020 18:03
Στο ‘Perry Mason’ o Matthew Rhys επιδίδεται ακούραστα στο κυνήγι της αλήθειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε ένα 24ωρο από την κυκλοφορία του πρώτου teaser, βγήκε και το επίσημο trailer για την μίνι noir σειρά περιόδου Perry Mason σε παραγωγή του HBO και του Robert Downey, Jr., η οποία αντλεί έμπνευση από το διάσημο σόου που προβλήθηκε από το 1957 έως το 1966 με επικεφαλής του cast τον Raymond Burr, ενώ τώρα πια τον βασικό ήρωα υποδύεται ο βραβευμένος με Emmy πρωταγωνιστής του The Americans, Matthew Rhys.

Η ιστορία που απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια, τοποθετείται χρονικά στο Los Angeles του 1932, και στο επίκεντρό της βρίσκεται ο παραπάνω χαρακτήρας που έφτιαξε ο λογοτέχνης Erle Stanley Gardner, στο ομώνυμο βιβλίο του 1933.

Ο ‘Perry Mason’ (Rhys) λοιπόν, είναι ένας γνωστός ποινικολόγος ο οποίος εργάζεται ως ιδιωτικός ερευνητής. Ζει μόνος του αγωνιζόμενος να αφήσει πίσω του το τραύμα από τις απερίγραπτες εμπειρίες του κατά την διάρκεια του πολέμου στη Γαλλία, θυμούμενος παράλληλα τον γάμο του που εν τέλει διαλύθηκε. Μία υπόθεση απαγωγής θα κάνει τον ‘Mason’ να μπει ξανά στην ενεργό δράση και να αποπειραθεί να ανακαλύψει την αλήθεια μέσα από μία απαιτητική έρευνα.

Την σκηνοθεσία του τηλεοπτικού αυτού εγχειρήματος ανέλαβε ο Tim Van Patten (Game of Thrones, The Sopranos).

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: John Lithgow, Shea Whigham, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, και ο Matt Frewer.

Το Perry Mason θα αφιχθεί στο HBO στις 21 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: