Η sci-fi δυστοπία του Aldous Huxley ζωντανεύει στο ‘Brave New World’ του Peacock (ΒΙΝΤΕΟ) 

Η μικρή οθόνη υποδέχεται τον Alden Ehrenreich ως έναν ξεχωριστό ήρωα-επαναστάτη

Η sci-fi δυστοπία του Aldous Huxley ζωντανεύει στο ‘Brave New World’ του Peacock (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δυστοπικό δράμα Brave New World, την τηλεοπτική μεταφορά του περίφημου sci-fi λογοτεχνικού έργου του Aldous Huxley το οποίο εκδόθηκε το 1932, με τον σταρ του Solo, Alden Ehrenreich να ηγείται εν προκειμένω του cast.

Ο εν λόγω ηθοποιός ερμηνεύει τον ‘John’, έναν νεαρό που μεγάλωσε σε μία ιδιότυπη συνοικία αγρίων, και λάτρευε να διαβάζει Σαίξπηρ. Στο δυσοίωνα αυτό φουτουριστικό σόου εξετάζεται μία εφιαλτική μελλοντική βερσιόν της «ιδεατής» κοινωνίας όπου η μονογαμία, το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, τα χρήματα, η προσωπική ελευθερία και η οικογένεια απαγορεύονται. Ο παραπάνω ήρωας συνιστά έναν επαναστάτη με πυγμή ο οποίος θα επιχειρήσει να πάει κόντρα στα όσα προστάζει η ισχύουσα αυτή τάξη του Νέου Λονδίνου.

Παίζουν επίσης οι: Demi Moore, Jessica Brown Findlay, Harry Lloyd, Hannah John-Kamen, Sen Mitsuji, Joseph Morgan, Nina Sosanya και η Kylie Bunbury.

Την παραγωγή αναλαμβάνει η Universal Content Productions και η Amblin Television, με το Peacock να είναι τελικά το streaming δίκτυο όπου θα προβληθεί η σειρά.

Ο Owen Harris, σκηνοθέτης του επεισοδίου “San Junipero” του Black Mirror, υπογράφει το πιλοτικό επεισόδιο του Brave New World. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 σχολια