Στο ‘Gold Digger’ ο Ben Barnes γίνεται ο απόλυτος πειρασμός για την Julia Ormond (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι ξεκινά
16 Απριλίου 2020 06:18
Στο ‘Gold Digger’ ο Ben Barnes γίνεται ο απόλυτος πειρασμός για την Julia Ormond (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το κοινωνικό-αισθηματικό δράμα Gold Digger του BBC One για το οποίο ως δημιουργός λειτουργεί η σεναριογράφος Marnie Dickens, με σταρ την Julia Ormond (Legends of the Fall, Temple Grandin) και τον Ben Barnes (Westworld, The Punisher, The Chronicles of Narnia movies).

Ο δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός στο σόου αυτό ερμηνεύει τον ‘Benjamin Greene’, έναν 36χρονο μυστηριώδη και γοητευτικό άνδρα ο οποίος δουλεύει ως κειμενογράφος. Ο ήρωας ξεκινάει να σχετίζεται ερωτικά με μία ευκατάστατη, 60χρονη γυναίκα, την ‘Julia Day’ (Ormond).

Η επί χρόνια διαζευγμένη ηρωίδα ανέκαθεν ήταν μία προστατευτική μητέρα που συνεχώς παραγκώνιζε τις δικές της ανάγκες για χάρη της οικογένειάς της, έως ότου γνωρίζει τον παραπάνω άνθρωπο και επιλέγει να βγει από το τετριμμένο μοτίβο της καθημερινότητάς της και να τολμήσει πια λίγο περισσότερο στη ζωή της.

Ο δεσμός τους παρόλαυτα, επηρεάζει αρνητικά την συναναστροφή της με τους αγαπημένους της. Ειδικά, τα παιδιά της ‘Julia’ πιστεύουν ότι ο φίλος της κρύβει κάτι απροσδιόριστα απειλητικό πίσω από το κατά τ’  άλλα αψεγάδιαστο παρουσιαστικό και τους καθωσπρέπει τρόπους του. Πιθανολογούν μάλιστα ότι πρόκειται για έναν συμφεροντολόγο και χωρίς ηθικές αναστολές ξένο που έχει πλησιάσει την μητέρα τους για να την εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Παίζουν επιπρόσθετα οι: Alex Jennings, Sebastian Armesto, Jemima Rooper, Karla-Simone Spence, Archie Renaux, Nikki Amuka-Bird, Julia McKenzie και η Indica Watson.

Την παραγωγή ανέλαβε η Mainstreet Pictures, με τον Tim Bradley (Unforgotten) και την Vanessa Caswill (Little Women) να έχουν επιμεληθεί την σκηνοθεσία των τριών πρώτων επεισοδίων.

To Gold Digger θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην μικρή οθόνη, στις Η.Π.Α. από τις 18 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: