Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger βάζει την περιπέτεια δυναμικά στην καθημερινότητά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα προλαβαίνει όλα, και λύκειο και υπερηρωική δράση!
15 Απριλίου 2020 17:16
Στο ‘Stargirl’ η Brec Bassinger βάζει την περιπέτεια δυναμικά στην καθημερινότητά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το action σόου Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να υποδύεται την εν λόγω ηρωίδα που εμπνεύστηκε ο Geoff Johns ο οποίος υπογράφει και το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Ο βασικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από την έφηβη ‘Courtney Whitmore’ (Bassinger) μία έξυπνη, ατίθαση, και αθλητική μαθήτρια λυκείου που όταν η μητέρα της παντρεύεται ξανά, πηγαίνει να μείνει με τη νέα της οικογένεια, από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska. Πασχίζει να εγκλιματιστεί με όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της, κάνοντας για αρχή νέους φίλους αλλά βλέπει ότι κάτι περίεργο να συμβαίνει με τον πατριό της ο οποίος παρά την φιλήσυχη εικόνα του, είναι άνθρωπος της δράσης και μάλιστα της υπερηρωικής! Η ‘Courtney’ θα δανειστεί ορισμένα από τα πανίσχυρα υπάρχοντά του για να σώσει πολίτες που κινδυνεύουν, και μέρα με τη μέρα θα πάρει και εκείνη την θέση της στην ανερχόμενη τάξη ηρώων.

Παίζουν επίσης οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski (The Santa Clarita Diet), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το Stargirl έρχεται στο CW στις 18 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: