Στη 2η σεζόν του ‘NOS4A2’ ο ‘Charlie Manx’ επιστρέφει διψώντας για εκδίκηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Και δεν θα ησυχάσει αν δεν δει την ‘Vic McQueen’ να υποφέρει
14 Απριλίου 2020 21:46
Στη 2η σεζόν του ‘NOS4A2’ ο ‘Charlie Manx’ επιστρέφει διψώντας για εκδίκηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 2ο κύκλο του horror σόου NOS4A2 του Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), δηλαδή την τηλεοπτική διασκευή του αντίστοιχου έργου του Joe Hill, ενός εξαιρετικού συγγραφέα του λογοτεχνικού είδους τρόμου, με τον Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call) να επανέρχεται φυσικά ως ο ‘Charlie Manx’.

Το αθάνατο, σατανικό, αποκρουστικό πλάσμα, ο ‘Charlie Manx’ που γνωρίσαμε πέρυσι, απ’ ό,τι φαίνεται κάνει ξανά την εμφάνισή του, και συγκεκριμένα οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν. Αυτή τη φορά έχει έρθει για να πάρει εκδίκηση από την καλλιτέχνιδα ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που θέλησε να βάλει φρένο στα ειδεχθή εγκλήματα του να καταδιώκει μικρά παιδιά, αρπάζοντας τις ψυχές τους και αφήνοντας τα απομεινάρια τους στην εφιαλτική δική του πολιτεία, την “Christmasland”. Βάζει λοιπόν, στο στόχαστρο ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, τον ίδιο της τον γιο, τον ‘Wayne’.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) ερμηνεύουν τους γονείς της ηρωίδας, ‘Chris’ και ‘Linda McQueen’ αντίστοιχα, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) παρουσιάζεται ως ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Παίζουν επιπλέον οι: Jahkara Smith (Into the Dark), Jonathan Langdon (No Tomorrow) και η Ashley Romans (Shameless).

Το 2ο κεφάλαιο του NOS4A2 θα ανοίξει στο AMC την 1 Ιουνίου του 2020.