Η 4η σεζόν του ‘The Last Kingdom’ φτάνει στο Netflix με πολεμικές ιαχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ‘Uhtred’ έρχεται αντιμέτωπος με την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής του
12 Απριλίου 2020 20:33
Η 4η σεζόν του ‘The Last Kingdom’ φτάνει στο Netflix με πολεμικές ιαχές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για τον 4ο κύκλο του ιστορικού δράματος The Last Kingdom της δημιουργού Martha Hillier το οποίο εμπνέεται από την best-seller λογοτεχνική σειρά The Saxon Storiesτου Bernard Cornwell.

Εδώ, ο σταρ του σόου, Alexander Dreymon επανέρχεται ως ο ‘Uhtred’, με την νεοαφιχθείσα στο cast, Stefanie Martini (Doctor Thorne, Prime Suspect 1973) να ερμηνεύει την ‘Eadith’, την νέα αγαπημένη του ‘Aethelred’ (Toby Regbo), ενώ ο Jamie Blackley (The Halcyon, If I Stay) επιστρέφει ως ο έμπιστος του ‘Aethelred’.

Ύστερα από όσα συνέβησαν στην 3η σεζόν της τηλεοπτικής αυτής ανθολογίας, τεράστια αβεβαιότητα υπάρχει όσον αφορά τα δεδομένα και τις συμμαχίες που έχουν προκύψει μέχρι πρότινος, με τις πρώτες ενδείξεις διάλυσης να γίνονται σιγά σιγά πιο ορατές. Ο ‘Uhtred’ θεωρεί ότι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί του δίνει πάτημα ώστε να προκαλέσει σε αναμέτρηση τον θείο του, ‘Aelfric’ (Joseph Millson) και να καταλάβει όσα δικαιούται κανονικά, μεταξύ των οποίων και τον οίκο του, Bebbanburg. Ωστόσο, η κατάσταση είναι πολύ πιο σύνθετη, εφόσον είναι πολύ ισχυρό ό,τι τον δένει με τις βλέψεις του ‘Alfred’ (David Dawson) για ένα ενωμένο βασίλειο, ενώ ο έρωτάς του για την ‘Aethelflaed’ (Millie Brady) δεν του επιτρέπει να κινηθεί με ψυχραιμία και διορατικότητα απέναντι σε ό,τι θα ακολουθήσει.

Στο συγκεκριμένο εγχείρημα της Carnival Films επανεμφανίζονται φυσικά οι: Ian Hart (Father Beocca), Toby Regbo (Aethelred), Emily Cox (Brida), Timothy Innes (Kind Edward), Eliza Butterworth (Aelswith), Mark Rowley (Finan), Magnus Bruun (Cnut) και ο Jeppe Beck Laursen (Haesten).

Το 4ο κεφάλαιο του The Last Kingdom θα αφιχθεί στο Netflix στις 26 Απριλίου του 2020 με δέκα καινούργια επεισόδια. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: