Τέρμα η «κατάπαυση πυρός» για τους ‘Chuck’ και ‘Axe’ στην 5η σεζόν του ‘Billions’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας νέος κύκλος προσωπικής έχθρας ανοίγει
09 Απριλίου 2020 07:58
Τέρμα η «κατάπαυση πυρός» για τους ‘Chuck’ και ‘Axe’ στην 5η σεζόν του ‘Billions’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το 5ο κεφάλαιο του πολιτικο-οικονομικού δράματος Billions που φέρει την υπογραφή των δημιουργών Brian Koppelman, David Levien (Rounders, Solitary Man) και του Andrew Ross Sorkin, με σταρ τους βραβευμένους με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Paul Giamatti και Damian Lewis.

Η ανθολογία αυτή αφορά τις συναλλαγές και τις σχέσεις πολιτικών παραγόντων με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του οικονομικού συστήματος με φόντο την Νέα Υόρκη.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Asia Kate Dillon, Maggie Siff, Malin Akerman, David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin και ο Jeffrey DeMunn, αλλά με τους Julianna Margulies (The Good Wife) και Corey Stoll (House of Cards, Ant-Man) να έρχονται να εμπλουτίσουν το επιτελείο των ηθοποιών.

Πλέον, ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α., ‘Chuck Rhoades’ (Giamatti) και ο «μετρ» της διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ‘Bobby “Axe” Axelrod’ (Lewis) επιστρέφουν στις παλιές “καλές” τους έχθρες. Οι δύο αυτοί αντίπαλοι είχαν κάνει μία άτυπη συμφωνία για σύντομη ανακωχή. Σήμερα πια θα συγκρουστούν ξανά, αλλά ο καθένας τους θα πρέπει να πολεμήσει και σε άλλα μέτωπα. Ο επιτυχημένος κοινωνιολόγος ‘Mike Prince’ (Stoll) αμφισβητεί την δύναμη του ‘Axe’ ενώ ο ‘Chuck’ βρίσκει νέα νέμεση στο πρόσωπο μίας πασίγνωστης εισαγγελέως. Η ‘Taylor Mason’ (Kate Dillon) κάνει απρόθυμα την επάνοδό της στην Axe Capital, και πρέπει να δώσει πάλι τα χέρια με άλλους που θέλουν να συνεχιστεί κανονικά η πορεία της εταιρείας. Η ‘Wendy Rhoades’ (Maggie Siff) θέτει από την αρχή στόχους και προτεραιότητες, καλλιεργώντας το έδαφος για συμφέρουσες φιλίες. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει περισσότερο, και μόνο αυτός που μπορεί να προσαρμοστεί στις τρέχουσες επιταγές θα τα καταφέρει.

Η 5η σεζόν του Billions θα ξεκινήσει στο Showtime στις 3 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: