Στο ‘Home Before Dark’ του Apple TV+ η πιο νέα ρεπόρτερ του κόσμου αναλαμβάνει δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Brooklynn Prince βάζει σκοπό να εξιχνιάσει ένα έγκλημα που παρέμενε ξεχασμένο
02 Απριλίου 2020 06:28
Στο ‘Home Before Dark’ του Apple TV+ η πιο νέα ρεπόρτερ του κόσμου αναλαμβάνει δράση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Apple TV έθεσε σε κυκλοφορία πρόσθετο απόσπασμα για το επερχόμενο δράμα μυστηρίου Home Before Dark για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν οι Dana Fox (Ben and Kate) και Dara Resnik (Castle), με βάση τη ζωή της μικρής ρεπόρτερ Hilde Lysiak, το νεότερο μέλος της ένωσης Society of Professional Journalists, με την Brooklynn Prince να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία 9χρονη μικρούλα που μετακομίζει μαζί με την οικογένειά της στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της, μία μικρή πόλη στην ύπαιθρο. Εκεί η ίδια διαπιστώνει ότι την προσελκύει πολύ η δημοσιογραφία και η αναζήτηση της αλήθειας. Στον τόπο αυτόν ανακαλύπτει ότι υπάρχει μία υπόθεση εγκλήματος που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ, και τελικά πιθανόν να μπορεί να διαλευκανθεί, ακόμη και αν ορισμένοι προσπάθησαν να εμποδίσουν κάτι τέτοιο.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Mila Morgan, Kylie Rogers, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kiefer O'Reilly, Aziza Scott, Adrian Hough, Joelle Carter, Jibrail Nantambu, και ο Deric McCabe.

Το Home Before Dark αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Apple TV+ στις 3 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό βίντεο:

Tags: