Στο ‘Normal People’ ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να ενώσει τα πρέπει με τα θέλω του (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορέσουν όμως να τα καταφέρουν παρά τις όποιες δυσκολίες;
01 Απριλίου 2020 19:27
Στο ‘Normal People’ ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να ενώσει τα πρέπει με τα θέλω του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο αισθηματικό δράμα Normal People που αντλεί υλικό από το ομώνυμο βιβλίο της Sally Rooney η οποία λειτουργεί εδώ και ως συνδημιουργός, με τον υποψήφιο από την Ακαδημία, Lenny Abrahamson (Room) να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για έξι από τα δώδεκα επεισόδια.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στη σχέση δύο νέων με διαφορετικές καταβολές, της ‘Marianne’(Daisy Edgar-Jones) και του ‘Connell’(Paul Mescal), το ειδύλλιο των οποίων ξεκίνησε στο λύκειο σε μία επαρχιακή πόλη της Ιρλανδίας και τώρα πια συγκατοικούν ενώ φοιτούν στο Δουβλίνο. Στην εν λόγω σειρά δίνεται έμφαση στις διακυμάνσεις των δυναμικών που υπάρχουν στη μεταξύ τους επικοινωνία, και στο πόσο μπορεί να αντέξει ο δεσμό τους σε βάθος χρόνου καθώς προκύπτουν και άλλες προκλήσεις.

Το cast συγκροτούν ακόμη οι: Eliot Salt, Desmond Eastwood, India Mullen, Killian Filan, Niamh Lynch, Leah McNamara και ο Fionn O'Shea.

Το Normal People έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 29 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser:

Tags: