Στο ‘Most Dangerous Game’ ο Liam Hemsworth ζει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου» (BINTEO)

Και ο Christoph Waltz υπόσχεται να τον δυσκολέψει ακόμη περισσότερο
24 Μαρτίου 2020 22:15
Στο ‘Most Dangerous Game’ ο Liam Hemsworth ζει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου» (BINTEO)

Το Quibi έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την action ανθολογία Most Dangerous Game όπου ως δημιουργός λειτουργεί εδώ ο Nick Santora (Scorpion, Prison Break), με τον Liam Hemsworth (The Hunger Games movies) να πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός αυτός ύστερα από τα σόου Neighbors και The Elephant Princess, επανέρχεται στη μικρή οθόνη μετά από δέκα χρόνια περίπου.

Εμφανίζονται επιπλέον ο βραβευμένος με Όσκαρ, Christoph Waltz (Django Unchained), η Sarah Gadon (Dracula Untold), ο Zach Cherry (Succession), ο Aaron Poole (The Captive), ο Christopher Webster (American Assassin), ο Billy Burke (The Twilight Saga films) και η Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).

Ο βασικός άξονας της σειράς περιστρέφεται γύρω από τον ‘Dodge Maynard’, έναν άνδρα πολύ σοβαρά άρρωστο όμως βάζει σκοπό να αξιοποιήσει όσο χρόνο ζωής του απομένει για να βεβαιωθεί ότι θα έχουν τα πάντα η εγκυμονούσα φιλενάδα του και το παιδί τους. Συνεπώς, δέχεται να συμμετάσχει σε ένα απίστευτα νοσηρό παιχνίδι όπου υποτίθεται ότι το έπαθλο είναι άκρως δελεαστικό, μόνο που θα αντιληφθεί ότι εδώ θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια για να το κερδίσει.

To Most Dangerous Game έχει δρομολογηθεί να κάνει ποδαρικό στη νέα streaming πλατφόρμα Quibi, στις 6 Απριλίου του 2020.