Στη 5η σεζόν του ‘Billions’ οι ‘Chuck’ και ‘Axe’ είναι ξανά στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεταξύ τους ειρήνη απ’ ό,τι φαίνεται ήταν θέμα χρόνου να λήξει
23 Μαρτίου 2020 22:45
Στη 5η σεζόν του ‘Billions’ οι ‘Chuck’ και ‘Axe’ είναι ξανά στα μαχαίρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το 5ο κεφάλαιο του πολιτικο-οικονομικού δράματος Billions για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν οι Brian Koppelman, David Levien (Rounders, Solitary Man), και ο Andrew Ross Sorkin.

Εδώ, επανέρχονται σε κεντρικές ερμηνείες οι βραβευμένοι με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Paul Giamatti και Damian Lewis.

Η σειρά αυτή εστιάζει τις συναλλαγές και τις σχέσεις πολιτικών προσώπων με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του οικονομικού τομέα με ορόσημο την Νέα Υόρκη.

Παίζουν επίσης οι: Asia Kate Dillon, Maggie Siff, Malin Akerman, David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin και ο Jeffrey DeMunn, αλλά υπάρχουν και δύο φρέσκιες αφίξεις, αυτές των Julianna Margulies (The Good Wife) και Corey Stoll (House of Cards, Ant-Man).

Πλέον ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α., ‘Chuck Rhoades’ (Giamatti) και ο «μετρ» της διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ‘Bobby “Axe” Axelrod’ (Lewis) περνούν σε νέο γύρο συγκρούσεων. Οι δύο αυτοί κατά κύριο λόγο αντίπαλοι είχαν κάνει μία βραχυπρόθεσμη ανακωχή. Τώρα πια θα βρεθούν και πάλι ο ένας απέναντι στον άλλον και σαν να μην έφτανε αυτό, ο καθένας τους έχει να αναμετρηθεί με καινούργιους εχθρούς. Ο αναγνωρισμένος κοινωνιολόγος ‘Mike Prince’ (Stoll) απειλεί τα κεκτημένα του ‘Axe’ ενώ ο ‘Chuck’ μπαίνει σε σφοδρή κόντρα με μία εισαγγελέα με μεγάλη επιρροή. Η ‘Taylor Mason’ (Kate Dillon) είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να επιστρέψει στην Axe Capital, και να αγωνιστεί μαζί  με άλλους που επιθυμούν να συνεχιστεί η δραστηριότητα της εταιρείας. Η ‘Wendy Rhoades’ (Maggie Siff) επανακαθορίζει τις προτεραιότητές της και προχωρά στην απόκτηση νέων διασυνδέσεων. Μόνο ο πιο ευέλικτος θα επιβιώσει αυτής της κατάστασης.

Ο 5ος κύκλος του Billions θα αφιχθεί στο Showtime στις 3 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: