Στο ‘Stargirl’ του CW η Brec Bassinger είναι και μαθήτρια και υπερήρωας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός είπε ότι δεν συνδυάζονται σχολείο και περιπέτεια μαζί;
20 Μαρτίου 2020 18:30
Στο ‘Stargirl’ του CW η Brec Bassinger είναι και μαθήτρια και υπερήρωας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για το action σόου Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να ηγείται του cast, ενσαρκώνοντας την ηρωίδα που έπλασε ο Geoff Johns ο οποίος υπογράφει και το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Η υπόθεση αφορά την έφηβη ‘Courtney Whitmore’ (Bassinger) μία εύστροφη, ατίθαση και αθλητική μαθήτρια λυκείου που όταν η μητέρα της προχωράει σε δεύτερο γάμο, μετακομίζει με την νέα της οικογένεια, από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska. Καθώς παλεύει να εναρμονιστεί με όλες αυτές τις αλλαγές, γνωρίζει καινούργια άτομα, όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σπίτι με τον πατριό της που τους κρύβει ένα σημαντικό στοιχείο για αυτόν: ότι πίσω από αυτόν τον συνεσταλμένο άνθρωπο υπάρχει εδώ και χρόνια ένας υπερήρωας. Η ‘Courtney’ θα χρησιμοποιήσει κάποια από τα αντικείμενα που είχε ο ίδιος για να προστατεύει τους πολίτες, και σιγά σιγά θα ανοίξει τον δικό της δρόμο στο εν λόγω πεδίο!

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski (The Santa Clarita Diet), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το Stargirl έχει προγραμματιστεί να αφιχθεί στο CW στις 12 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: