Στη 2η σεζόν του ‘What We Do in the Shadows’ και τα βαμπίρ φορούν μάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μας εφοδιάζουν με άφθονο γέλιο ως αντίδοτο στον πανικό του κορωνοϊού!
17 Μαρτίου 2020 17:08
Στη 2η σεζόν του ‘What We Do in the Shadows’ και τα βαμπίρ φορούν μάσκες! (ΒΙΝΤΕΟ)

To FX έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο teaser για την 2η σεζόν της μαύρης κωμωδίας What We Do in the Shadows που πάει ένα βήμα παρακάτω την σπαρταριστή ανθολογία της βαμπιρικής μας συντροφιάς!

Βεβαίως, στην περίπτωση αυτήν ως σεναριογράφοι και εξωτερικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι Jemaine Clement, Taika Waititi (Jojo Rabbit,Thor: Ragnarok) και Paul Simms, σεβόμενοι την κινηματογραφική παράδοση που εγκαινίασε η καθεαυτού cult ιστορία του 2014 και προσθέτοντας σ’ αυτή και άλλη συνέχεια όμως πια μέσω της μικρής οθόνης!

Μεταφερόμαστε λοιπόν, από την Νέα Ζηλανδία στη Νέα Υόρκη. Το παρεάκι βρικολάκων που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, οι ‘Nandor’ (Kayvan Novak), ‘Laszlo’ (Matt Berry) και η ‘Nadja’ (Natasia Demetriou) δίνουν και πάλι το παρόν εδώ. Τα απίθανα σκηνικά διαδέχονται το ένα το άλλο, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει και ένα με την διακωμώδηση που κάνουν σε σχέση με τον κορωνοϊό. Φυσικά από όλα αυτά δεν λείπει ο μπάτλερ τους, ‘Guillermo’ (Harvey Guillén) που προσπαθεί όσο μπορεί να διευκολύνει τα πράγματα για να κυλήσει πιο ευχάριστα η αθάνατη ζωή των αφεντικών του στο σήμερα.

Συμμετέχουν επίσης οι Mark Proksch και Beanie Feldstein. Θα έχουμε ξανά guest σταρ, με τον Mark Hamill (Star Wars) να αφήνει το φωτόσπαθο για να φορέσει κυνόδοντες! Συν τοις άλλοις, ίσως αριβάρουν και οι Waititi και Clement ως ‘Viago’ και ‘Vladislav’ αντίστοιχα, μαζί και με τον Jonny Brugh βέβαια ως ‘Deacon’!

Ο 2ος κύκλος του What We Do in the Shadows που θα αναπτυχθεί μέσα από δέκα επεισόδια, θα ξεκινήσει στο FX, με διπλό επεισόδιο στις 15 Απριλίου του 2020, και την επομένη στο Hulu.