Στο ‘Stargirl’ του CW η Brec Bassinger ανακαλύπτει την υπερηρωική της πλευρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις της ρίχνεται στην περιπέτεια
12 Μαρτίου 2020 06:58
Στο ‘Stargirl’ του CW η Brec Bassinger ανακαλύπτει την υπερηρωική της πλευρά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το CW έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την υπερηρωική τηλεοπτική ανθολογία Stargirl του DC Universe, με την Brec Bassinger να πρωταγωνιστεί εν προκειμένω, υποδυόμενη τη μορφή που εμπνεύστηκε ο Geoff Johns ο οποίος επεξεργάστηκε το σενάριο αλλά και την παραγωγή μέσω της εταιρείας του, Mad Ghost Productions.

Η πλοκή εστιάζει στη νεαρή ‘Courtney Whitmore’ (Bassinger) μία ευφυή, αθλητική και με αυτοπεποίθηση μαθήτρια λυκείου, η οποία από τη στιγμή που η μητέρα της ξαναπαντρεύεται μετακομίζει με την νέα της οικογένεια, από το Los Angeles της California στο Blue Valley, της Nebraska. Προσπαθώντας να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, κάνει καινούργιους φίλους, και έχει μπει γενικότερα σε μία μεταβατική διαδικασία και στο σπίτι, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο πατριός της τους κρατάει ένα μυστικό: την μετατροπή του από έναν ήπιων τόνων, απλό άνδρα σε έναν υπερήρωα. Έτσι, η κοπέλα επιλέγει, να δανειστεί κάποια από τα πράγματά που είχε ο ίδιος για να προστατεύει κόσμο, και βαθμιαία χαράσσει και εκείνη την δική της πορεία στον τομέα αυτόν!

Παίζουν ακόμη οι: Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (S.W.A.T.), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski (The Santa Clarita Diet), Neil Hopkins (Matador), και ο Nelson Lee (Mulan).

Το Stargirl έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο CW στις 11 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: