Η Ava DuVernay θα σκηνοθετήσει την animated σειρά ‘Wings of Fire’

Η δημιουργός του ‘When They See Us’ υπέγραψε ήδη με την Warner Bros.
10 Μαρτίου 2020 18:15
Η Ava DuVernay θα σκηνοθετήσει την animated σειρά ‘Wings of Fire’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Ava DuVernay (When They See Us, A Wrinkle in Time, Queen Sugar) προχώρησε σε συμφωνία με την Warner Bros. Television για την ανάπτυξη του σόου κινουμένων σχεδίων Wings of Fire το οποίο εμπνέεται από την ομώνυμη λογοτεχνική σειρά μυθιστορημάτων φαντασίας της Tui T. Sutherland.

Τα βιβλία αυτά διηγούνται «μία επική περιπέτεια σε έναν κόσμο που τον κυβερνούν δράκοι και ο οποίος κατοικείται από δέκα φυλές διασκορπισμένες σε δύο ηπείρους. Τρομεροί πόλεμοι, δυνατές φιλίες και ηρωικά κατορθώματα περνούν από γενιά σε γενιά συναρπαστικών χαρακτήρων».

Η πλοκή ειδικότερα εστιάζει σε «μία διαμάχη που μαίνεται χρόνια τώρα ανάμεσα στις φυλές των δράκων της Pyrrhia. Με βάση μία προφητεία, πέντε ήρωες θα δώσουν τέλος στην αιματοχυσία και θα διαλέξουν μία νέα βασίλισσα. Ωστόσο, δεν θέλει κανένας τους να έχει ένα προκαθορισμένο πεπρωμένο. Και όταν οι ‘Clay’, ‘Tsunami’, ‘Glory’, ‘Starflight’, και ‘Sunny’ ανακαλύπτουν την αλήθεια για την ασυνήθιστη, μυστική ανατροφή τους, ίσως να επιλέξουν την ελευθερία έναντι της μοίρας, και να βρουν μία άλλη διέξοδο να σώσουν τον κόσμο τους με τον δικό τους τρόπο».

Προς το παρόν δεν έχει επιστρατευτεί ακόμη κάποιος δημιουργός για το Wings of Fire.