Το Netflix κάνει tease τη 2η σεζόν του Umbrella Academy με πανέμορφες αφίσες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πλησιάζει το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς
20 Φεβρουαρίου 2020 11:40
Το Netflix κάνει tease τη 2η σεζόν του Umbrella Academy με πανέμορφες αφίσες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Umbrella Academy κατέφθασε μέσα από τη συχνότητα του Netflix πέρυσι γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Όπως θα γνωρίζετε αν έχετε παρακολουθήσει το σόου, η 2η σεζόν αναμένεται να είναι «καυτή», αλλά μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει και πολλά που αφορούν τη συνέχεια.

Τώρα, μέσα από το επίσημο Twitter account του The Umbrella Academy, αλλά και του NXOnNetflix, κατέφθασαν οι πρώτες «παράξενες», αλλά ταυτόχρονα πανέμορφες αφίσες που αφορούν τη 2η σεζόν. Η πρώτη και κεντρική έχει τον αριθμό 2 που μας προετοιμάζει για το δεύτερο κεφάλαιο, συνοδευόμενη από το caption «Πότε είναι;», αφήνοντας να εννοηθεί για το πότε θα καταφθάσει η 2η σεζόν. Ωστόσο, στις υπόλοιπες παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση από τους χαρακτήρες.

Συγκεκριμένα, οι Luther, Diego, Allison, Klaus, Ben και Vanya έχουν τις δικές τους χρωματιστές αφίσες και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Η 2η σεζόν του Umbrella Academy αναμένεται να καταφθάσει μέσα στη χρονιά και ίσως πολύ σύντομα να δούμε και το πρώτο trailer. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.