Φήμη: Το Netflix έκανε πρόταση στον Mark Hamill για να παίξει στη σειρά Witcher

Θα ενσαρκώσει τελικά τον Vesemir;
15 Φεβρουαρίου 2020 13:05
Φήμη: Το Netflix έκανε πρόταση στον Mark Hamill για να παίξει στη σειρά Witcher

Το The Witcher του Netflix γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη ημέρα προβολής του και πρόκειται να συνεχιστεί με το δεύτερο κεφάλαιο να αναμένεται μέσα στο 2021. Τώρα, μια νέα φήμη ήρθε στο φως της δημοσιότητας που αφορά τον διάσημο ηθοποιό Mark Hamill.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες προέρχονται από το We Got This Covered, το οποίο είχε αξιόπιστες πηγές στο παρελθόν όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά. Το μέσο, λοιπόν, μεταφέρει πως ο Hamill που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από το Star Wars franchise, αλλά και ως η φωνή Joker, έλαβε τελικά πρόταση από το Netflix για να παίξει στο Witcher. Συγκεκριμένα, η πρόταση αφορά το ρόλο του Vesemir, μέντορα του Geralt, κάτι που ζητούσαν οι fans να δουν από την πρώτη κιόλας σεζόν.

Παλιότερα, ο Hamill είχε σχολιάσει τα αιτήματα των fans, συμφωνώντας πως πράγματι ο Vesemir έπρεπε να ενσαρκωθεί από αυτόν και ρίχνοντας το μπαλάκι στην πλευρά του Netflix.

Τελικά φαίνεται πως η παραγωή της σειράς τον άκουσε και του έκανε την πολυπόθητη πρόταση. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν για την ώρα έχει ανταποκριθεί θετικά ή αρνητικά, αλλά θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Η 2η σεζόν του The Witcher αναμένεται να καταφθάσει στο Netflix το 2021.