Στη 5η σεζόν του ‘Billions’ το μίσος των ‘Chuck’ και ‘Axe’ αναζωπυρώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύντομη ειρήνη τους ανήκει πια στο παρελθόν
12 Φεβρουαρίου 2020 23:31
Στη 5η σεζόν του ‘Billions’ το μίσος των ‘Chuck’ και ‘Axe’ αναζωπυρώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Showtime έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 5ο κύκλο του πολιτικο-οικονομικού δράματος Billions για το οποίο καθήκοντα δημιουργού έχουν οι Brian Koppelman, David Levien (Rounders, Solitary Man), και ο Andrew Ross Sorkin.

Εν προκειμένω, επιστρέφουν ως πρωταγωνιστές οι βραβευμένοι με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Paul Giamatti και Damian Lewis.

Το σόου αυτό αφορά τις δοσοληψίες και τις σχέσεις πολιτικών παραγόντων με του πιο δυνατούς εκπροσώπους του οικονομικού κλάδου με σημείο αναφοράς την Νέα Υόρκη.

Το κύριο cast συμπληρώνουν οι: Asia Kate Dillon, Maggie Siff, Malin Akerman, David Costabile, Condola Rashad, Kelly AuCoin και ο Jeffrey DeMunn, όμως υπάρχουν και δύο νέες προσθήκες αυτές των Julianna Margulies (The Good Wife) και Corey Stoll (House of Cards, Ant-Man).

Στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται ο εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α., ‘Chuck Rhoades’ (Giamatti) και ο «μάγος» της διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, ‘Bobby “Axe” Axelrod’ (Lewis) είναι ξανά στα μαχαίρια. Κατά βάση ανέκαθεν ήταν ορκισμένοι αντίπαλοι έχοντας βέβαια μεταξύ τους και μερικές βραχύβιες περιόδους ανακωχής. Παρόλαυτα, τώρα πια η «κατάπαυση πυρός» σταματά και ξεκινάει ένας νέος κύκλος έχθρας που θα διευρυνθεί όμως και από άλλους εχθρούς που μπαίνουν στο προσκήνιο. Καθένας από τους ήρωες καλείται να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να αποκτήσει και πάλι το πάνω χέρι σε αυτό που έπεται. Ο πρωτοπόρος και καταξιωμένος κοινωνιολόγος ‘Mike Prince’ (Stoll) συνιστά απειλή για την κυριαρχία του ‘Axe’ ενώ ο ‘Chuck’ βρίσκει απέναντί του μία πανίσχυρη εισαγγελέα. Η ‘Taylor Mason’ (Kate Dillon) υποχρεώνεται εκ των συνθηκών να επανέλθει στην Axe Capital, και να παλέψει μαζί  με τους υπόλοιπους που θέλουν να εξασφαλίσουν την συνέχεια της εταιρείας. Η ‘Wendy Rhoades’ (Maggie Siff) επανεξετάζει τις προτεραιότητές της και φτιάχνει νέες συμμαχίες. Πλέον, μόνον ο πιο ικανός θα επιβιώσει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Η 5η σεζόν του Billions έχει οριστεί να αρχίσει στο Showtime από τις 3 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: