Η Aretha Franklin αναβιώνει μέσω της Cynthia Erivo στο ‘Genius’ του National Geographic (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός γίνεται η “Βασίλισσα της Σόουλ”
11 Φεβρουαρίου 2020 23:33
Η Aretha Franklin αναβιώνει μέσω της Cynthia Erivo στο ‘Genius’ του National Geographic (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχοντας αποσπάσει μία υποψηφιότητα για το Χρυσό Αγαλματίδιο για την ερμηνεία της στο βιογραφικό δράμα Harriet, η Cynthia Erivo (Widows, Bad Times at the El Royale) δεν θέλει να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο είδος αφηγημάτων και έτσι στο πρόσωπό της ξαναζωντανεύει η αξεπέραστη Aretha Franklin όπως δείχνει και το επίσημο teaser του σόου Genius του National Geographic.

Το project αυτό τρέχει πια για 3η σεζόν εξακολουθώντας να εστιάζει στις ζωές διάσημων προσωπικοτήτων όπως έγινε και στα δύο προηγούμενα κεφάλαιά του όπου την τιμητική τους είχαν γεγονότα από το έργο και τον βίο των Albert Einstein (Geoffrey Rush) και Pablo Picasso (Antonio Banderas).

Έτσι, λοιπόν, η Erivo για τις ανάγκες του νέου της ρόλου μεταμορφώνεται στην παραπάνω εξαιρετική R&B καλλιτένιδα, μουσικοσυνθέτρια και πιανίστρια που απεβίωσε πρόπερσι, στις 16 Αυγούστου του 2018. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν τα κομβικής σημασίας βήματα που έκανε η εν λόγω φυσιογνωμία με την υποστήριξη και του πατέρα της, ιερέα C. L. Franklin (Courtney B. Vance), οδηγούμενη εν τέλη στην σπουδαία καριέρα που ακολούθησε με πάθος, ενώ θα υπάρξουν και αναφορές στον γάμο της με τον Ted White (Malcolm Barrett).

Το Genius: Aretha αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στο National Geographic από τις 25 Μαΐου του 2020.